Κροάτης διεθνής βρέθηκε ντοπέ, τιμωρήθηκε για δύο χρόνια, έκανε έφεση και η τιμωρία αυξήθηκε μέχρι το 2026!

Βούσκοβιτς

i

© Imago

Κροάτης διεθνής βρέθηκε ντοπέ, τιμωρήθηκε για δύο χρόνια, έκανε έφεση και η τιμωρία αυξήθηκε μέχρι το 2026!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:56 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 27.08.2024

Ο Μάριο Βούσκοβιτς πήγε για μαλλί και βγήκε... κουρεμένος.

Ο Μάριο Βούσκοβιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων τουλάχιστον μέχρι το 2026, καθώς η έφεση δεν του έκανε τη... χάρη και τα δεδομένα άλλαξαν αισθητά.

Θυμίζουμε πως ο Κροάτης διεθνής αμυντικός, όντας παίκτης του Αμβούργου το 2021, είχε βρεθεί θετικός στην ουσία ερυθροποιητίνη (EPO). Μάλιστα, τα δείγματα Α και Β του ποδοσφαιριστή ελέγχθηκαν επανειλημμένα και τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν και από άλλους εμπειρογνώμονες ντόπινγκ εκτός Γερμανίας.

Στην αρχή ο Βούσκοβιτς τιμωρήθηκε για δύο χρόνια, μετά πήρε την απόφαση να ασκήσει έφεση, αλλά απορρίφθηκε και ταυτόχρονα αυξήθηκε η τιμωρία του. Έτσι, ο Κροάτης δεν θα επιστρέψει στα γήπεδα τουλάχιστον μέχρι το 2026 και θα πρέπει να... περιμένει. Να σημειωθεί πως η ερυθροποιητίνη βελτιώνει την αντοχή σε υγιείς αθλητές, ειδικά σε αυτούς με πολύ τρέξιμο και κινητικότητα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!