Σοκ στη Βραζιλία: Κατέρρευσε παίκτης της Νασιονάλ την ώρα του αγώνα

Νασιονάλ - Σάο Πάολο

i

PRtscr

Σοκ στη Βραζιλία: Κατέρρευσε παίκτης της Νασιονάλ την ώρα του αγώνα

Κώστας Τόπας 08:24 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 23.08.2024

O Χουάν Ισκιέρδο της Νασιονάλ κατέρρευσε την ώρα του αγώνα με την Σάο Πάολο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, Χουάν Ισκιέρδο κατέρρευσε και έχασε τις αισθήσεις του στο γρασίδι του σταδίου MorumBis στο 83ο λεπτό του αγώνα της Νασιονάλ με τη βραζιλιάνικη ομάδα Σάο Πάολο, σε αγώνα για τη φάση των 16 του Copa Libertadores.

Ο αμυντικός της Νασιονάλ βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου όταν άρχισε να τρικλίζει. Ο συμπαίκτης του Λεάντρο Λοζάνο που ήταν κοντά έτρεξε να τον βοηθήσει και μάλιστα κατάφερε να τον πιάσει με αποτέλεσμα η πτώση του Ισκιέρδο στο χορτάρι να είναι πιο ήπια.

Ανατριχίλα: Ο Ντιμπάλα απέρριψε 75 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία και οι οπαδοί της Ρόμα του έκαναν «ντου» αγάπης στο σπίτι του! (vid)
SERIE A

08:15 - 23.08.2024

Ανατριχίλα: Ο Ντιμπάλα απέρριψε 75 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία και οι οπαδοί της Ρόμα του έκαναν «ντου» αγάπης στο σπίτι του! (vid)

Την αποθέωση από τον κόσμο της Ρόμα γνώρισε ο Πάουλο Ντιμπάλα, μετά την απόφασή του να παραμείνει στους «τζαλορόσι» και να αρνηθεί μυθική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα ασθενοφόρο διέσχισε όλο το γήπεδο και οι γιατροί άρχισαν να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον 27χρονο ποδοσφαιριστή. Ο αμυντικός, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να αντικαταστήσει τον τραυματία Κόουτς, νοσηλεύτηκε επειγόντως στον αγωνιστικό χώρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η ομάδα του, Νασιονάλ έπρεπε να διαψεύσει τις αναφορές ότι είχε διασωληνωθεί και βρισκόταν στην εντατική.

«Ο Χουάν Ισκιέρδο υπέστη καρδιακή αρρυθμία κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Σάο Πάολο. Νοσηλεύεται στο CTI του νοσοκομείου Albert Einstein. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερός και παραμένει υπό παρακολούθηση», ανέφερε η Νασιονάλ στα κοινωνικά της δίκτυα.

Η Σάο Πάολο κατέληξε να κερδίζει 2-0 τη Νασιονάλ χάρη στα γκολ των Νταμιάν Μπομπαντίγια και Τζόναθαν Καλέρι, αποκλείοντας την ομάδα της Ουρουγουάης μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα στο Gran Parque Central.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!