Χάος στο  Ατλέτικο Μινέιρο - Σαν Λορέντζο: Άγρια επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία (vid)

Χάος στο Ατλέτικο Μινέιρο - Σαν Λορέντζο: Άγρια επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία (vid)

Sportal newsroom 11:29 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 21.08.2024

Πανικός επικράτησε στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μινέιρο με τη Σαν Λορέντζο, αφού ξέσπασαν άγρια επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων με την αστυνομία.

Σκηνές χάους προκλήθηκαν στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μινέιρο με τη Σαν Λορέντζο για τους «16» του Copa Libertadores. Το κλίμα στο παιχνίδι ήταν από νωρίς τεταμένο, με τους Βραζιλιάνους να φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά των οπαδών της Σαν Λορέντζο, ενώ είχαν σηκώσει και ένα πανό το οποίο έγραφε, «Αργεντινοί ρατσιστές π@@@@ γιοι».

Παρόλα αυτά η κατάσταση ξέφυγε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ειδικά μετά την παρέμβαση της αστυνομίας. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα, όπου βρίσκονταν οι Αργεντινοί οπαδοί και τους επιτέθηκαν με ρίψη δακρυγόνων.

Ωστόσο δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού στη συνέχεια τους χτυπούσαν με τα γκλομπ, ενώ υπήρξαν και πυροβολισμοί από κοντινή απόσταση με πλαστικές σφαίρες. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας οπαδούς και μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε γνωστό πως οι Αρχές προχώρησαν σε μία σύλληψη.

Για την ιστορία η Ατλέτικο Μινέιρο επικράτησε με 1-0 της Σαν Λορέντζο χάρη στο γκολ του Μπατάλια στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!