Σοκ: Πέθανε ο παίκτης της Νασιονάλ που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα

Νασιονάλ - Σάο Πάολο

i

PRtscr

Σοκ: Πέθανε ο παίκτης της Νασιονάλ που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα

Κώστας Τόπας 08:20 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:20 - 28.08.2024

O Χουάν Ισκιέρδο της Νασιονάλ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο, λίγες ημέρες αφότου είχε καταρρεύσει την ώρα του αγώνα με την Σάο Πάολο.

Στις 22 Αυγούστου, ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστήςΧουάν Ισκιέρδο κατέρρευσε και έχασε τις αισθήσεις του στο γρασίδι του σταδίου MorumBis στο 83ο λεπτό του αγώνα της Νασιονάλ με τη βραζιλιάνικη ομάδα Σάο Πάολο, σε αγώνα για τη φάση των 16 του Copa Libertadores.

Ο αμυντικός της Νασιονάλ βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου όταν άρχισε να τρικλίζει. Ο συμπαίκτης του Λεάντρο Λοζάνο που ήταν κοντά έτρεξε να τον βοηθήσει και μάλιστα κατάφερε να τον πιάσει με αποτέλεσμα η πτώση του Ισκιέρδο στο χορτάρι να είναι πιο ήπια.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα ασθενοφόρο διέσχισε όλο το γήπεδο και οι γιατροί άρχισαν να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον 27χρονο ποδοσφαιριστή. Τελικά, ο Ισκιέρδο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή.

«Με τον βαθύτερο πόνο και τον αντίκτυπο στις καρδιές μας, η Εθνική Ποδοσφαιρική Λέσχη ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου μας παίκτη Χουάν Ισκιέρδο. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συγγενείς του. Όλη η Νασιονάλ θρηνεί για την απώλειά του ανεπανόρθωτη, Χουάν, θα είσαι μαζί μας για πάντα», ανέφερε η Νασιονάλστα κοινωνικά της δίκτυα.

Ο Χουάν Ισκιέρδο πέθανε από μετά «από καρδιακή ανακοπή», σύμφωνα με το νοσοκομείο

«Το Hospital Israelita Albert Einstein ανακοινώνει με λύπη του τον θάνατο του κ. Χουάν Ισκιέρδο, ο οποίος πέθανε την Τρίτη 27 Αυγούστου, στις 21:38 (τοπική ώρα), ως αποτέλεσμα εγκεφαλικού θανάτου μετά από καρδιοαναπνευστική ανακοπή που σχετίζεται με αρρυθμία» , ανέφερε το νοσοκομείο.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής (Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη, 4 Ιουλίου 1997), έπαιξε στην καριέρα του για την Τσέρο, Πενιαρόλ, Γουόντερες, Νασιονάλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!