Αμυντικός στη Βραζιλία «ντύθηκε» Ακαϊντίν κι έβαλε ασύλληπτο αυτογκόλ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του ματς (vid)

Αυτογκόλ-έπος στην Βραζιλία

i

© PrtScr

Αμυντικός στη Βραζιλία «ντύθηκε» Ακαϊντίν κι έβαλε ασύλληπτο αυτογκόλ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του ματς (vid)

Ο Άλισον Ντίας Ταβαρές Κασιάνο «μιμήθηκε» τον Ακαϊντίν κι έβαλε ένα επικό αυτογκόλ σε αναμέτρηση της δεύτερης κατηγορίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Ο Άλισον Ντίας Ταβαρές Κασιάνο παρακολούθησε όπως φαίνεται την αναμέτρηση μεταξύ της Τουρκίας και της Πορτογαλίας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και θέλησε να «μιμηθεί» τον Ακαϊντίν.

Θυμίζουμε πως σε εκείνη την αναμέτρηση, ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού έκανε... δώρο στην Πορτογαλία το δεύτερο γκολ, καθώς στην προσπάθειά του να δώσει πίσω στον Μπαγιντίρ δεν συνεννοήθηκε καλά με τον συμπαίκτη του, που είχε βγει εκτός εστίας και άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Λίγα 24ωρα αργότερα, μόλις στα 22 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ανάμεσα σε Σπορτ Ρεσίφε και Νοβοριζοντίνο, για τη δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, ο Κασιάνο γύρισε την μπάλα πίσω και δεν είδε ποτέ τη θέση που είχε πάρει ο τερματοφύλακας της ομάδας του, με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Οργή στην Τουρκία για τον Ακαϊντίν: «Αν ο εγκέφαλος στην άμυνα της Τουρκίας είναι αυτός τότε...»

Μετά το Τουρκία - Πορτογαλία, το Twitter τα έβαλε κατά κύριο λόγο με τον Ακαϊντίν, με αρκετούς από τους φιλάθλους να τονίζουν πως η πάσα του ήταν υπερβολικά δυνατή, με αποτέλεσμα να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον συμπαίκτη του.

«Αν ο εγκέφαλος στην άμυνα της Τουρκίας είναι ο Ακαϊντίν τότε αυτή είναι άμυαλη», ήταν ένα από τα σχόλια που συγκέντρωσε αρκετά likes, αποτυπώνοντας τον θυμό που επικρατεί προς το πρόσωπο του 30χρονου.

Πάντως δεν ήταν λίγοι οι οποίοι τόνισαν πως στην προκειμένη περίπτωση έκαναν και οι δύο λάθος, στρέφοντας τα βέλη και προς τον Μπαγίντιρ. Αρκετοί υποστήριξαν πως αν εκείνος βρισκόταν στην εστία του και όχι αριστερά από αυτή θα μπορούσε να διαχειριστεί την πάσα, ακόμα και αν αυτή είχε μεγαλύτερη δύναμη απ' ότι έπρεπε.

Δείτε μερικά από τα tweets: