Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική Γυναικών στο Nations League

Ελλάδα - Πολωνία

i

Ελλάδα - Πολωνία/ ©Intime

Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική Γυναικών στο Nations League

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:47 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 14.08.2024

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε με 3-1 από την Πολωνία στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου στο UEFA Women's Nations League.

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε με 3-1 από την Πολωνία στο «Γ. Καμάρας» στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στο 1ο UEFA Women's Nations League.

Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ πριν από τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού με σουτ της Παγιόρ έξω από την ελληνική περιοχή, που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της Νάση. Η «γαλανόλευκη» όμως αντέδρασε κι ισοφάρισε με την Ελένη Μάρκου στο 24', η οποία με πλασέ μέσα από την αντίπαλη περιοχή νίκησε την Σέμικ. Η Πολωνία ωστόσο κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενες έκαναν το 2-1 στο 40' χάρη στο γκολ της Παντίλα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84' έπειτα από κόρνερ της Γκραμπόβσκα και κεφαλιά της Πάβολεκ.

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σερβία την προσεχή Τρίτη (26/09) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του UEFA Women's Nations League.

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Γιαννακά (90'+1' Γεωργαντζή), Καλδαρίδου (65' Πούλιου), Κόγγουλη (82' Μιχαλοπούλου) και Παλαμά (82' Μωραΐτου).

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέμικ, Βιανκόβσκα, Γκρετς Μαλγκορζάτα, Μάτισικ, Ζιενιέβιτς, Παγιόρ, Πάβολεκ, Γκραμπόβσκα, Λέφελντ, Παντίλα (67' Βρόμπελ) και Κάμζικ.

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής 

Ελλάδα - Πολωνία 1-3

Ουκρανία - Σερβία 1-2 

Η βαθμολογία 

Πολωνία 3 

Σερβία 3 

Ουκρανία 0 

Ελλάδα 0

Η επόμενη αγωνιστική (2η - 26/09) 

19:00: Πολωνία - Ουκρανία

Τσάμπι Αλόνσο για την εθνική γυναικών της Ισπανίας: «Οι κόρες μου θα θυμούνται στο μέλλον για τί αγωνίστηκαν αυτές οι γυναίκες»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:23 - 21.09.2023

Τσάμπι Αλόνσο για την εθνική γυναικών της Ισπανίας: «Οι κόρες μου θα θυμούνται στο μέλλον για τί αγωνίστηκαν αυτές οι γυναίκες»

O προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο στήριξε την προσπάθεια των διεθνών ποδοσφαιριστριών της Ισπανίας, οι οποίες «παλεύουν για τα δικαιώματά τους».

20:00: Σερβία - Ελλάδα

Tags: