Με Πολωνία η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών στο Nations League

Εθνική Γυναικών

i

Εθνική Γυναικών/©Intime

Με Πολωνία η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών στο Nations League

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:35 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 14.08.2024

Η Εθνική Γυναικών υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (22/9, 20:00) την Πολωνία στο «Γ. Καμάρας» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Nations League.

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (22/9, 20:00) την Πολωνία στο «Γεώργιος Καμάρας» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου για τη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA, το Women's Nations League. 

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» έχει όλες τις ποδοσφαιρίστριες στη διάθεσή του και μόνο η συμμετοχή της Αθανασίας Μωραΐτου παραμένει αμφίβολη για το αποψινό ματς, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο μηρό. 

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα συμμετέχει στον τρίτο όμιλο της League B με αντιπάλους την Πολωνία, τη Σερβία και την Ουκρανία. 

Η ενημέρωση της ΕΠΟ: 

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Πολωνία. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Καμάρας" το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας (22/09, 20:00), πρώτος της ελληνικής ομάδας στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Women's Nation League (3ος όμιλος). 

Ο κ. Κατηκαρίδης αντιμετωπίζει ένα μόνο πρόβλημα, αυτό της Αθανασίας Μωραΐτου η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό και ναι μεν παρουσιάζει βελτίωση, αλλά δεν είναι ακόμη εκατό τοις εκατό έτοιμη και η συμμετοχή της στο ματς με την Πολωνία κρίνεται αμφίβολη. Όλες οι υπόλοιπες παίκτριες της αποστολής τέθηκαν στη διάθεσή του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τον τρόπο διεξαγωγής του UEFA Women's Nations League. (Η Ελλάδα συμμετέχει στον 3ο όμιλο της League B με αντιπάλους την Πολωνία, τη Σερβία και την Ουκρανία). 

Παρελθόν από την Εθνική Ισπανίας Γυναικών ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:05 - 05.09.2023

Παρελθόν από την Εθνική Ισπανίας Γυναικών ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της

Τέλος από την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Ισπανίας, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Χόρχε Βίλντα, λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μετά το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε Media day της Εθνικής Γυναικών με δηλώσεις των ποδοσφαιριστριών για τη νέα διοργάνωση, καθώς και η Συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας με τον προπονητή Αλέξανδρο Κατηκαρίδη και την αρχηγό Ελένη Κακαμπούκη. 

Η είσοδος στον αγώνα με την Πολωνία την Παρασκευή 22/09 στις 20:00 είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Tags: