Αυτό είναι το μυστικό του Χάαλαντ για να επιστρέψει πιο δυνατός από τις διακοπές του (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

Αυτό είναι το μυστικό του Χάαλαντ για να επιστρέψει πιο δυνατός από τις διακοπές του (vid)

Κώστας Τόπας 08:30 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 20.07.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του τον έβαλε να κόβει ξύλα αυτό το καλοκαίρι για να προπονήσει τη δύναμή του.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται πως επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ από τις διακοπές του. Ο Νορβηγός επιθετικός εντάχθηκε στην προετοιμασία της Μάντσεστερ Σίτι στις 15 Ιουλίου και όπως φαίνεται βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Ο αγγλικός σύλλογος μοιράστηκε ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο ο Χάαλαντ αποκαλύπτει τι έκανε αυτό το καλοκαίρι. «Το να κόβεις καυσόξυλα στα βουνά είναι ό,τι πιο Έρλινγκ Χάαλαντ έχω ακούσει», είπε ο υπάλληλος του κλαμπ. Στην οποία ο ποδοσφαιριστής απάντησε: «Είναι ό,τι πιο νορβηγικό. Με ανάγκασε ο πατέρας μου, δεν είχα άλλη επιλογή».

Αυτές είναι οι έξι ομάδες που στρέφονται κατά της Μάντσεστερ Σίτι στη διαμάχη με την Premier League
PREMIER LEAGUE

13:53 - 06.06.2024

Αυτές είναι οι έξι ομάδες που στρέφονται κατά της Μάντσεστερ Σίτι στη διαμάχη με την Premier League

Αποκαλύφθηκαν οι έξι ομάδες της Premier League οι οποίες είναι ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι και υποστηρίζουν την διοργανώτρια αρχή, σχετικά με την τελευταία νομική διαμάχη των Πολιτών.

Ο Νορβηγός αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι έχει αξιοποιήσει στο έπακρο τις διακοπές του για να ξεκουραστεί, αλλά και να παραμείνει ενεργός με την οικογένειά του. Τώρα, τη φετινή σεζόν θα προσπαθήσει να πάρει το τρίτο του χρυσό Παπούτσι στην Premier League.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ υπέγραψε στη Μάνστεστερ Σίτι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2022. Η πρώτη του σεζόν τον βρήκε να πετυχαίνει 36 γκολ και να κερδίζει το Χρυσό Παπούτσι, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ σε αγώνα για να γίνει ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Εκτός από αυτά, ο Νορβηγός επιθετικός των Πολιτών, εξασφάλισε και τον πρώτο του τίτλο στο Champions League ενώ σημείωσε και τα περισσότερα γκολ σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτή τη σεζόν, ο Χάαλαντ σημείωσε 27 γκολ σε 31 αγώνες καθώς η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της Premier League.