Αδιανόητος Χάαλαντ: Έχει περισσότερα γκολ από τις ομάδες με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Premier League

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©imago

Αδιανόητος Χάαλαντ: Έχει περισσότερα γκολ από τις ομάδες με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Premier League

Δημήτρης Χούπης 19:28 - 14.09.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τα δύο γκολ απέναντι στην Μπρέντφορντ έφτασε τα εννέα στην Premier League, αριθμός μεγαλύτερος από τις δύο ομάδες με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Ο Έρλιγκ Χάαλαντ έχει ξεκινήσει τη σεζόν σκοράροντας ανελλιπώς. Ο Νορβηγός επιθετικός χάρη στα δύο του γκολ στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μπρέντφορντ έφτασε τα εννέα, όντας έτσι ο πρώτος σκόρερ στην Premier League και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Αποδεικνύοντας παράλληλα την τρομερή φόρμα που βρίσκεται για ακόμα μία σεζόν.

Πιο αναλυτικά, στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ βρίσκονται πέντε παίκτες με τρία γκολ, δηλαδή διαφορά έξι τερμάτων. Ο λόγος γίνεται για τους Σαλάχ, Ντίας, Μαντουέκε, Εμπουεμό και Γουισά.

Γκουαρντιόλα για την ακρόαση των 115 κατηγοριών της Σίτι: « Oλοι είναι αθώοι αλλά ξέρω τι περιμένει ο κόσμος»
PREMIER LEAGUE

15:07 - 13.09.2024

Γκουαρντιόλα για την ακρόαση των 115 κατηγοριών της Σίτι: « Oλοι είναι αθώοι αλλά ξέρω τι περιμένει ο κόσμος»

Ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε χαρούμενος που η ακρόαση για τις 115 κατηγορίες της Μάντσεστερ Σίτι για φερόμενες παραβάσεις των οικονομικών κανόνων της Premier League θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (16/09).

Μάλιστα έχει καταφέρει να πετύχει δύο συνεχόμενα χατ τρικ στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, αφού σκόραρε από τρία γκολ κόντρα στην Ίπσουιτς και τη Γουέστ Χαμ. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο ρεκόρ που έσπασε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα, είναι ο πρώτος παίκτης που φτάνει τα εννέα τέρματα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Premier League.

Παράλληλα έχει περισσότερα τέρματα από τις δύο ομάδες που έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι που έχουν από επτά. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι συνολικά έχει έντεκα τέρματα και τα εννέα τα έχει πετύχει ο Νορβηγός.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος την πρώτη του σεζόν με τους «πολίτες πέτυχε 36 γκολ στην Premier League, ενώ την περασμένη χρονιά είχε 27 γκολ.