Ο Χάαλαντ εξέπληξε τους πάντες με αυτό που έκανε στην επτάωρη πτήση της Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Χάαλαντ εξέπληξε τους πάντες με αυτό που έκανε στην επτάωρη πτήση της Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Κώστας Τόπας 09:20 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 06.08.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εξήγησε ακριβώς πώς κατάφερε να περάσει την ώρα του σε μια επτάωρη πτήση από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την Αγγλία.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την περιοδεία της στις ΗΠΑ με τη νίκη με 4-2 επί της αντιπάλου της Premier League, Τσέλσι.

Ήταν μια ιδιαίτερα καλή βραδιά στο Στάδιο του Οχάιο για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς ο Νορβηγός επιθετικός έκανε χατ-τρικ μέσα σε 56 λεπτά για να ολοκληρώσει με στυλ την προετοιμασία του.

Ο 24χρονος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι στα πρώτα λεπτά, πριν διπλασιάσει το προβάδισμα της Σίτι μόλις στο πέμπτο λεπτό του αγώνα. Αφού ο Όσκαρ Μπομπ έκανε το 3-0 για τους Πολίτες στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, ο Χάαλαντ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 56'.

Ο Χάαλαντ ήταν ένα από τα λίγα αστέρια της πρώτης ομάδας που ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς δεν έλαβε μέρος στο Euro 2024 λόγω της αποτυχίας της Νορβηγίας να προκριθεί.

Η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων πολλών νεαρών και περιθωριακών παικτών, πέταξε πίσω στο Μάντσεστερ αμέσως μετά τον αγώνα για να προετοιμαστεί για τη σύγκρουση του Community Shield με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο 10 Αυγούστου.

Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του Χάαλαντ είναι η νοοτροπία του, που αποδεικνύεται από το αδίστακτο τελείωμα που τον είδε να καταρρίπτει το ρεκόρ των γκολ σε μία σεζόν στην Premier League την πρώτη του χρονιά στην Αγγλία. Τώρα, έχει δείξει ότι η ψυχική του δύναμη εκτείνεται πέρα ​​από το γήπεδο.

Ο Χάαλαντ με ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε πώς πέρασε στην επτάωρη πτήση της Σίτι από τις ΗΠΑ. Το «Raw dogging» είναι μια νέα τάση που βλέπει τους ανθρώπους να αντέχουν τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων χωρίς να καταναλώνουν φαγητό ή ποτό ή να απολαμβάνουν οποιαδήποτε ψυχαγωγία, όπως να ακούνε μουσική ή να παρακολουθούν ταινίες.

Είναι μια εκπληκτικά δύσκολη πρόκληση που απαιτεί πραγματική πειθαρχία και ψυχική ανθεκτικότητα. Αυτό ακριβώς έκανε και ο Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του να κοιτάζει μπροστά στο κάθισμα την πορεία του αεροπλάνου με τη λεζάντα: «Απλά έκανα μια πτήση 7 ωρών. Χωρίς τηλέφωνο, χωρίς ύπνο, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, μόνο χάρτη. #easy».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!