Ασταμάτητος Χάαλαντ: Πετυχαίνει χατ-τρικ κάθε 10 ματς και καταδιώκει το ρεκόρ του Ανρί

Φωτ. IMAGO

Ασταμάτητος Χάαλαντ: Πετυχαίνει χατ-τρικ κάθε 10 ματς και καταδιώκει το ρεκόρ του Ανρί

Κώστας Τόπας 12:25 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 25.08.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι μια είναι μηχανή των γκολ και προχωρά με εντυπωσιακούς ρυθμούς στην Premier League.

Tο Σάββατο (24/08) ο αγώνας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Ίπσουιτς (4-1) διεξήχθη για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League, σε έναν αγώνα όπου ο Έρλινγκ Χάαλαντ συγκέντρωσε τα φώτα πάνω του κι έκανε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να παραδεχθεί την κλάση του, μιας και ο Νορβηγός πέτυχε ακόμη ένα χατ-τρικ στην καριέρα του.

Με αυτόν τον τρόπο και μετά από την τριπλέτα τερμάτων, ο Νορβηγός καταδιώκει τον Τιερί Ανρί και βάζει πλώρη να ξεπεράσει και τον Σέρχιο Αγουέρο, τον θρύλο επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε εάν ο Χάαλαντ είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που έχουμε δει ποτέ» και διαφώνησε
PREMIER LEAGUE

08:59 - 25.08.2024

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε εάν ο Χάαλαντ είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που έχουμε δει ποτέ» και διαφώνησε

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έσπευσε να αναφέρει τον Λιονέλ Μέσι, αφού ρωτήθηκε αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο πιο ολοκληρωμένος σέντερ φορ που έχουμε δει ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο «Cyborg» έφτασε τα επτά χατ-τρικ στην Premier League και ψάχνει μια ακόμη εμφάνιση αυτού του τύπου για να ισοφαρίσει τον ιστορικό Γάλλο που μεγαλούργησε με τη φανέλα της Άρσεναλ. Ομοίως, το ρεκόρ των ξένων επιθετικών με τα περισσότερα χατ-τρικ ανήκει στον θρυλικό Αργεντινό επιθετικό, Σέρχιο Αγουέρο (12 χατ-τρικ) που ήταν στους Πολίτες. Οπως επίσης, ο «Κουν» είναι επίσης πρώτος στη γενική λίστα μαζί με Άγγλους παίκτες.

Ο ρυθμός του Έρλινγκ Χάαλαντ στην αγγλική κορυφαία κατηγορία είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός όταν εξετάζουμε τον αριθμό των παιχνιδιών που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής, αφού ο Νορβηγός μετράει 68 αγώνες στην Premier League, ενώ ο Ανρί είχε φτάσει τα 258 και ο Αγουέρο τα 275 παιχνίδια. Ο Χάαλαντ σημειώνει χατ-τρικ στην Αγγλία περίπου κάθε 10 αγώνες.

Από την άλλη, ο 24χρονος φορ έχει ήδη 10 χατ-τρικ ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και αυτό το Σάββατο άφησε πίσω του εκατό παιχνίδια με την ομάδα του οπότε οι οπαδοί του έδωσαν μεγάλη υποστήριξη. Στη συνολική λίστα των χατ-τρικ στην Premier League ισοφάρισε τον Γουέιν Ρούνεϊ και τώρα μπορεί να σκεφτεί τους Τιερί Ανρί, Χάρι Κέιν και Μάικλ Όουεν, όλοι τους με οκτώ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!