Ασταμάτητος Χάαλαντ: Εσπασε νέο ρεκόρ στην Premier League και μοιάζει ασταμάτητος (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ

Ασταμάτητος Χάαλαντ: Εσπασε νέο ρεκόρ στην Premier League και μοιάζει ασταμάτητος (vid)

Κώστας Τόπας 09:12 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 15.09.2024

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ στην Premier League στη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Μπρέντφορντ.

H Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστή ξανά τον Χάαλαντ νίκησε με 2-1 την Μπρέντφορντ. Ο Γουισά μόλις στα 23'' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λονδίνου, με τον επιθετικό από το Κονγκό με κεφαλιά σε κενή εστία να κάνει το 1-0.

Ωστόσο, ο Νορβηγός αστέρας των Πολιτών από εκεί και έπειτα ανέλαβε δράση και με δύο γκολ ανέτρεψε το σκορ. Αρχικά στο 19' με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία ισοφάρισε και στο 32ο λεπτό με τετ α τετ έκανε το 2-1.

Το έκανε κι αυτό: Ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ έγραψε αρνητική ιστορία στο Μπόρνμουθ - Τσέλσι που κανείς δεν περίμενε
PREMIER LEAGUE

08:53 - 15.09.2024

Το έκανε κι αυτό: Ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ έγραψε αρνητική ιστορία στο Μπόρνμουθ - Τσέλσι που κανείς δεν περίμενε

Οι οπαδοί επικρίνουν τον Άντονι Τέιλορ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού κατέρριψε ένα ρεκόρ στην Premier League, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ.

Ο Χάαλαντ ήθελε να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα πετύχει τρία συνεχόμενα χατ-τρικ στην αγγλική κορυφαία κατηγορία. Αλλά ενώ έχασε αυτή την ευκαιρία, εξασφάλισε ένα άλλο ρεκόρ στην Premier League. Πλέον, ο «Cyborg» έχει πετύχει περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα (εννιά) στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια μιας σεζόν από οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

Και είναι αξιοσημείωτο ότι ο Χάαλαντ έχει σκοράρει περισσότερα γκολ αυτή τη σεζόν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Premier League. Ο Νορβηγός επέλεξε να παίξει εναντίον της Μπρέντφορντ παρά το γεγονός ότι του δόθηκε άδεια από τον σύλλογο μετά τον θάνατο ενός στενού οικογενειακού φίλου.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για αυτόν, αλλά χθες ήταν λίγο καλύτερα και προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε. Μερικές φορές αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος [να το αντιμετωπίσεις], να ξεχάσεις πράγματα και να κάνεις ό,τι κάνεις καλύτερα, να κάνεις τη δουλειά σου, και το έκανε ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Πεπ Γκουαρντιόλα.