Ο Χάαλαντ εθεάθη να βρίζει παίκτη της Ίντερ επειδή του ζήτησε τη φανέλα (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι

i

PrtScr

Ο Χάαλαντ εθεάθη να βρίζει παίκτη της Ίντερ επειδή του ζήτησε τη φανέλα (vid)

Κώστας Τόπας 08:46 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 19.09.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι είχαν μια έντονη συζήτηση μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ίντερ.

Η Ίντερ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Έτιχαντ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι σε ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς σκορ (0-0).

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την κατοχή, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την Ίντερ. Οι «πολίτες» είχαν μια καλή στιγμή με τον Χάαλαντ στο 36' κι ακόμα μία με τον Ντε Μπρόινε, αλλά στη μία η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά έξω και στη δεύτερη ο Ζόμερ είπε «όχι».

Ο Χάαλαντ, ο οποίος έχει σημειώσει εννέα γκολ μέχρι στιγμής στην Premier League τη φετινή σεζόν, είχε φυσικά όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Και μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Νορβηγός αστέρας των Πολιτών, είχε μια έντονησ συζήτηση με τον κεντρικό αμυντικό της Ίντερ, Φραντσέσκο Ατσέρμπι.

Ο Ιταλός στόπερ φάνηκε να του ζητάει επίμονα τη φανέλα. Μία κίνηση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Χάαλαντ, ο οποίος εξαπέλυσε μερικά πυρά εναντίον του Ατσέρμπι.

«Ζήτησα από τον Έρλινγκ Χάαλαντ τη φανέλα του αλλά δεν μου την έδωσε… πλάκα κάνω!», ανέφερε για το συγκεκριμένο περιστατικό ο στόπερ της Ίντερ.

Ο Χάαλαντ πάντως είχε μια ήσυχη βραδιά κόντρα στην Ίντερ καθώς ναι έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, αλλά είχε μόλις 14 επαφές της μπάλας και μόλις ένα σουτ στο τέρμα.

Η Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει στο Champions League την 1η Οκτωβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Επιπλέον, οι Πολίτες θα στρέψουν τώρα την προσοχή τους στην Premier League, καθώς αυτή την Κυριακή (22/09, 18:30) υποδέχονται την Άρσεναλ.