Ο Χάαλαντ τα έβαλε με 17χρονο παίκτη της Άρσεναλ: «Ποιος είσαι εσύ;»

Η φάση που ο Έρλινγκ Χάαλαντ τα βάζει με τον Μάιλς Λιούις Σκέλι

i

PrtScr

Ο Χάαλαντ τα έβαλε με 17χρονο παίκτη της Άρσεναλ: «Ποιος είσαι εσύ;»

Κώστας Τόπας 10:57 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 23.09.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τα έβαλε με τον 17χρονο Μάιλς Λιούις Σκέλι της Άρσεναλ, στον οποίο γύρισε και του είπε «ποιος είσαι εσύ;».

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, που κόντρα στην Άρσεναλ σημείωσε και το 100ο του γκολ σε 105 εμφανίσεις με την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τους «κανονιέρηδες», ο Νορβηγός αστέρας τα έβαλε με τον 17χρονο Μάιλς Λιούις Σκέλι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τους Λονδρέζους.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, έγινε πρώτο θέμα στο Νησί, επειδή κατάφερε να πάρει κίτρινη κάρτα πριν παίξει ένα λεπτό ποδόσφαιρο στην Premier League. Ο Μάιλς Λιούις Σκέλι φέρεται να έλαβε την προειδοποίηση επειδή είπε στον Ντέιβιντ Ράγια να καθυστερήσει για να κερδίσει η ομάδα του πολύτιμο χρόνο και στο τέλος να πάρει τους τρεις βαθμούς.

«Εξωγήινος» Χάαλαντ: Εφτασε τα 100 γκολ σε μόλις 105 ματς για τη Μάντσεστερ Σίτι και ισοφάρισε τον Κριστιάνο
PREMIER LEAGUE

09:09 - 23.09.2024

«Εξωγήινος» Χάαλαντ: Εφτασε τα 100 γκολ σε μόλις 105 ματς για τη Μάντσεστερ Σίτι και ισοφάρισε τον Κριστιάνο

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι απέναντι στην Άρσεναλ έφτασε τα 100 τέρματα σε μόλις 105 παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Σίτι και ισοφάρισε το ρεκόρ που σημείωσε ο Κριστιάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο πλευρών είχε πολλές αψιμαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τους παίκτες της Άρσεναλ και της Σίτι να ζουν το ντέρμπι με μεγάλη ένταση. Μεταξύ των διαπληκτισμών, υπήρξε κι αυτό του Χάαλαντ με τον Γκάμπριελ. Μόνο που ο Λιούις Σκέλι προσπάθησε να τον απομακρύνει με γενναιότητα από τους συμπαίκτες του.

Αυτή η κίνηση δεν άρεσε στον «Cyborg», ο οποίος γύρισε στον 17χρονο που έκανε το ντεμπούτο του και ρώτησε «ποιος είσαι εσύ;» πριν συνεχίσει να τσακώνεται με τον Πολωνό αμυντικό της Άρσεναλ, Γιάκουμπ Κίβιορ.

Αυτό συνόψισε μια έντονη βραδιά του Χάαλαντ, ο οποίος μετά την ισοφάριση του Στόουνς στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, προέβη σε μια απαράδεκτη κίνηση, πετώντας την μπάλα στο κεφάλι του Γκάμπριελ. Ο Νορβηγός πήρε την μπάλα από τα δίχτυα και αμέσως την πέταξε στο κεφάλι του Γκάμπριελ.

Ο Βραζιλιάνος με τον επιθετικό της Σίτι αμέσως μετά τη σέντρα μάλιστα είχαν αψιμαχία με αφορμή αυτή τη φάση. Οι δύο παίκτες συγκεκριμένα άρχισαν να σπρώχνονται και αμέσως οι συμπαίκτες τους έσπευσαν, άλλοι να τους υπερασπιστούν και άλλοι για να τους χωρίσουν.

Τελικά η ένταση σταμάτησε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, αλλά ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ δεν έδειξε την κίτρινη κάρτα ούτε στον Γκάμπριελ ούτε στο Χάαλαντ για την αψιμαχία τους.