Ποιος είδε τον Χάαλαντ και δεν φοβήθηκε - Τα έβαλε με Αρτέτα και Ζεσούς: «Μην με ακουμπάς, είσαι κλόουν» (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ λογομαχεί με τον Μικέλ Αρτέτα

Ποιος είδε τον Χάαλαντ και δεν φοβήθηκε - Τα έβαλε με Αρτέτα και Ζεσούς: «Μην με ακουμπάς, είσαι κλόουν» (vid)

Κώστας Τόπας 14:58 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 23.09.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αφού πρώτα τα έβαλε με τον 17χρονο της Άρσεναλ, Μάιλς Λιούις Σκέλι, λογομάχησε τόσο με τον Μικέλ Αρτέτα αλλά και με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με μεγάλη ένταση η Άρσεναλ των δέκα παικτών πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Πρωταγωνιστής των Πολιτών ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πλέόν έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στην Premier League. Ο Νορβηγός αστέρας χρειάστηκε μόλις εννέα λεπτά για να «σπάσει» την άμυνα των «κανονιέρηδων» και να πετύχει το 100ο του γκολ με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Νορβηγός γίνεται ο πιο γρήγορος παίκτης που φτάνει τα 100 γκολ με ομάδα. Πλέον έφτασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε στον ίδιο αριθμό τερμάτων με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2011. Παλαιότερα είχε πετύχει 20 γκολ σε 50 παιχνίδια με τη Μόλντε, 29 γκολ σε 27 παιχνίδια με τη Σάλτσμπουργκ και 86 γκολ σε 89 ματς. με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων ήταν γεμάτο ένταση, ακόμα και μετά το τέλος της αναμέτρησης, με πρωταγωνιστή ξανά τον Χάαλαντ. Αφού πρώτα τα έβαλε με τον 17χρονο Μάιλς Λιούις Σκέλι της Άρσεναλ, στον οποίο γύρισε και του είπε «ποιος είσαι εσύ;», ο Νορβηγός τα έβαλε και με τον Μικέλ Αρτέτα.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στα social media, ο Χάαλαντ πλησίασε τον τεχνικό της Άρσεναλ και του είπε σε έντονο ύφος: «Μείνε ταπεινός, μείνε ταπεινός».

Τα πράγματα όμως δεν ηρέμησαν, καθώς ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έσπευσε στο σημείο για να πιάσει τον Χάαλαντ και οι δύο παίκτες να ανοίξουν νέο διάλογο:

Ζεσούς: «Ελα εδώ»
Χάαλαντ: «Τι, τι, τι, τι;»
Ζεσούς: «Γιατί μιλάς;»
Χάαλαντ: «Γιατί μιλάω; Δεν μιλάω για εσένα γ@μ$@ κλόουν»
Ζεσούς: «Μην με ακουμπάς»
Χάαλαντ: «Τι λες; Πάρε τα χέρια σου από πάνω μου»

Η ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων, σημαίνει ότι η Άρσεναλ βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Premier League, δύο βαθμούς πίσω από τη νυν πρωταθλήτρια και έναν βαθμό πίσω από την Άστον Βίλα και τη Λίβερπουλ.