Και όμως το «ρομπότ» Χάαλαντ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα στο Champions League

Περίπατο με Χάαλαντ έκανε η Σίτι κόντρα στη Λέστερ.

Και όμως το «ρομπότ» Χάαλαντ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα στο Champions League

Μαρία Δαλιάνη • 11:46 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.08.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να έχει ξεκινήσει δυναμικά στην Premier Legue ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και στο Champions League με τον Νορβηγό φορ να δυσκολεύεται να βρει δίχτυα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

O Έρλινγκ Χάαλαντ την περσινή σεζόν είχε πετύχει 12 τέρματα με την φανέλα της Σίτι στο Champions League και μάλιστα είχε αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης όμως μετά από δύο αγωνιστικές παραμένει ακόμα άσφαιρος.

Ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Σίτι έχει φτάσει τα 8 γκολ στον αγγλικό πρωτάθλημα όμως δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας του στο Champions League.

Η φόρμα του Χάαλαντ δεν φαίνεται να  αφήνει ανεπηρέαστη και την ομάδα του με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να δυσκολεύονται στο σκοράρισμα όπως φάνηκε και στην επικράτηση επί της Λειψίας με 3-1 για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει  κανείς περίεργο το γεγονός ότι η  Μάντσεστερ Σίτι έχει καταφέρει να πετύχει 6 γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Champions League όμως ακόμα το όνομα του Χάαλαντ δεν έχει μπει στον πίνακα των σκόρερ. Την περασμένη σεζόν ο Νορβηγός στο ίδιο σημείο της διοργάνωσης είχε πετύχει 3 από τα 12 γκολ της κατοχου του Champions League, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές κόντρα στην Σεβίλλη και μία κοντρα στην Ντόρτμουντ.

Το γεγονός αυτό έχει προβληματίσει τους φανς του Νορβηγού αλλά και γενικά τους φίλους του ποδοσφαίρου. Η τελευταία φορά που είχε σκοράρει ο Χάαλαντ στην διοργάνωση ήταν στα προημιτελικά απέναντι στην Μπάγερν ενώ δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα στα ημιτελικά με την Ρεάλ Μαδρίτης και στον τελικό με την Ίντερ.

Γκουαρδιόλα: «Τι παίκτης, τι παίκτης… Είναι 18 ετών… Από τους καλύτερους που έχω προπονήσει ποτέ στην καριέρα μου» (vid)
PREMIER LEAGUE

08:51 - 06.10.2023

Γκουαρδιόλα: «Τι παίκτης, τι παίκτης… Είναι 18 ετών… Από τους καλύτερους που έχω προπονήσει ποτέ στην καριέρα μου» (vid)

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, αποθέωσε τον Ρίκο Λιούις, ο οποίος όπως τόνισε είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει προπονήσει ποτέ.

Πάντως, μέχρι στιγμής στην Premier League έχει πετύχει 8 γκολ και σε σύγκριση με την περσίνη χρονιά έχει δύο λιγότερα αφού την σεζόν 2022/20223 μετά από επτά αγωνιστικές στην Premier League είχε πετύχει 11 γκολ.