Χάαλαντ: «Κάποια ματς πιστεύω καθορίζονται από το Θεό»
i

Χάαλαντ / © Intime

Χάαλαντ: «Κάποια ματς πιστεύω καθορίζονται από το Θεό»

Sportal newsroom 07:45 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 20.08.2024

Μία ενδιαφέρουσα δήλωση έκανε ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Έριλνγκ Χάαλαντ, ο οποίος ανέφερε ότι κάποια ματς καθορίζονται από το Θεό.

Σε μία ενδιαφέρουσα δήλωση προέβη ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος ανέφερε ότι μερικοί αγώνες καθορίζονται από το θεό. Συγκεκριμένα ο Νορβηγός σταρ των «πολιτών» αναφέρθηκε στον περσινό ημιτελικό της Σίτι με τη Ρεάλ και στα γκολ του Ροντρίγκο, τα οποία έστειλαν τον αγώνα στη παράταση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τότε είχε έχανε 0-1 και επέστρεψε από τη κόλαση και με δύο γκολ σε ένα λεπτό είχε στείλει το ματς στη παράταση. Στη παράταση το πέναλτι του Μπενζεμά έκανε το 3-1 και σε συνδυασμό με 4-3 του πρώτου αγώνα, η Σίτι πήρε τη πρόκριση στο τελικό.

Χάαλαντ: «Στόχος μου το Champions League με τη Σίτι»
PREMIER LEAGUE

13:12 - 17.01.2023

Χάαλαντ: «Στόχος μου το Champions League με τη Σίτι»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «GQ», o Έρλινγκ Χάαλαντ τόνισε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πάρει τίτλους με τη Μάντσεστερ Σίτι, θέτοντας ως κορυφαίο στόχο την κατάκτηση του Champions League με τους «πολίτες».

Ο Χάαλαντ μπορεί να μην έπαιζε τότε στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά οχτώ μήνες μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι ακόμα δε μπορεί να καταλάβει πως έγινε αυτό. 

«Τον αγώνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης τη περσινή χρονιά, όταν δεις το γκολ του Ροντρίγκο, όπου χτυπάει στο κεφάλι του Ασένσιο και το χάνει και η μπάλα χτυπάει στο πόδι του Ροντρίγκο και μπαίνει μέσα, κάποιες φορές πιστεύω ότι υπάρχει Θεός εκεί πάνω, ο οποίος αποφασίζει αυτά τα πράγματα», ήταν τα λόγια του Νορβηγού.