Η Γουλβς «εξαφάνισε» τον Χάαλαντ: Ο Νορβηγός άγγιξε την μπάλα μόνο 15 φορές

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

Η Γουλβς «εξαφάνισε» τον Χάαλαντ: Ο Νορβηγός άγγιξε την μπάλα μόνο 15 φορές

Κώστας Τόπας 09:07 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.08.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν άφαντος κόντρα στην Γουλβς κι αυτό αποτυπώνεται από το γεγονός ότι στα 96 λεπτά που αγωνίστηκε, ο Νορβηγός άγγιξε την μπάλα μόνο 15 φορές.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει χάσει δύο σερί παιχνίδια. Κόντρα στη Νιούκαστλ και κόντρα στη Γουλβς. Η πρώτη ήττα κόστισε στους Πολίτες τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ και η δεύτερη σήμαινε την πρώτη τους ήττα στην Premier League, στην οποία βέβαια παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης. Τίποτα σοβαρό για την ομάδα του Γκουαρδιόλα, η οποία έχει επίσης πολλά θύματα. Φυσικά, το σημαντικό είναι ότι χρειάστηκε να παίξουν δύο παιχνίδια χωρίς τον Ρόντρι, ο οποίος αποβλήθηκε επειδή έπιασε έναν αντίπαλο από τον λαιμό. 

Το χαρακτηριστικό με τις δύο αυτές ήττες είναι ότι η πρώτη συνέβη χωρίς τον Χάαλαντ και η δεύτερη με τον Νορβηγό στο γήπεδο. Ωστόσο, ο πρώτος σκόρερ των Πολιτών δεν μπήκε ποτέ στο ματς με την Γουλβς. Αυτό αποτυπώνεται κι από το γεγονός ότι ο Χάαλαντ άγγιξε σε 96 λεπτά την μπάλα 15 φορές. Παρόλο που η Σίτι σάρωσε την κατοχή, ο «Cyborg» δεν μπήκε στο παιχνίδι. 

Ο Χάαλαντ τελείωσε μάλιστα το ματς με μόλις 10 πάσες και μια πετυχημένη ντρίμπλα. Δεν χρειάστηκε να του κάνουν ούτε ένα φάουλ. Ούτε αυτός διέπραξε κανένα. Δεν έκλεψε ούτε μια μπάλα.  Ο Χάαλαντ θα προσπαθήσει να ξεχάσει γρήγορα αυτό το ματς και να επανέλθει στις θετικές εμφανίσεις.

Γκουαρδιόλα: «Δεν παίξαμε σωστά, δυσκολευτήκαμε στις μεταβιβάσεις, είμαι σίγουρος ότι δεν χάσαμε την Premier League»
PREMIER LEAGUE

10:17 - 01.10.2023

Γκουαρδιόλα: «Δεν παίξαμε σωστά, δυσκολευτήκαμε στις μεταβιβάσεις, είμαι σίγουρος ότι δεν χάσαμε την Premier League»

Την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Γουλβς σχολίασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας ότι δεν χάθηκε το πρωτάθλημα επειδή ήρθε ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Αλλωστε γνωρίζει καλά τον τρόπο να στέλνει τα αντίπαλα δίχτυα, μιας και είχε πετύχει 52 γκολ στην πρώτη του χρονιά στη Σίτι και πλέον έχει 7 γκολ σε 8 αγώνες.