Ο Χάγιεκ μετράει δύο αποβολές σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές πρωταθλήματος (vid)

Η αποβολή του Χάγιεκ

i

© Glomex

Ο Χάγιεκ μετράει δύο αποβολές σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές πρωταθλήματος (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:58 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 14.08.2024

Ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Χάγιεκ, ο οποίος μετράει ήδη δύο κόκκινες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Τόμας Χάγιεκ δεν έχει ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο το πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση η οποία είναι σε εξέλιξη στην Καισαριανή ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία με δέκα παίκτες μόλις στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο στο VAR, ο Ματσούκας πήρε την απόφαση να αποβάλλει τον Χάγεκ, για φάουλ εκτός περιοχής στον Οζέγκοβιτς. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο ισοπεδωτικός Πανσερραϊκός έβαλε τρία γκολ μέχρι το 22ο λεπτό.

Ο Δεληγιαννίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Σερρών στο τέταρτο λεπτό, ο Στάικος έκανε το 2-0 στο 12' και ο Μπέργκστρομ στο 22' έκανε τρία τα τέρματα για τον Πανσερραϊκό.

Η πρώτη αποβολή του Χάγιεκ

Στην πρεμιέρα του Πανσερραϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Τόμας Χάγεκ είδε την κόκκινη κάρτα μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπιέλ βγήκε στην αντεπίθεση για τους «ερυθρόλευκους», με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να τον ανατρέπει αντικανονικά. Ο διαιτητής μετά την παρέμβαση του VAR απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον 31χρονο Τσέχο.