Ανω κάτω η Χάιντουκ: Ο Γκατούζο έθεσε εκτός ομάδας τον Πέρισιτς

Τζενάρο Γκατούζο

i

PrtScr

Ανω κάτω η Χάιντουκ: Ο Γκατούζο έθεσε εκτός ομάδας τον Πέρισιτς

Κώστας Τόπας 12:52 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 11.08.2024

Τεταμένο είναι το κλίμα στην - πιθανή ευρωπαϊκή αντίπαλο της ΑΕΚ - Χάιντουκ Σπλιτ, με τον Τζενάρο Γκατούζο να θέτει εκτός ομάδας τον Πέρισιτς.

Ο Ίβαν Πέρισιτς είναι ένας παίκτης με σπουδαίο ιστορικό στη χώρα του. Ο 134 φορές διεθνής με την Κροατία μεσοεπιθετικός «τρέλανε» θετικά τους οπαδούς της Χάιντουκ τον Ιανουάριο, επιστρέφοντας ξαφνικά στον σύλλογο που έφυγε σε ηλικία δεκαεπτά ετών.

Μετά από μια σπουδαία καριέρα στην ευρωπαϊκή κορυφή, που τον οδήγησε μεταξύ άλλων στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, την Ίντερ, την Μπάγερν Μονάχου και την Τότεναμ, επέστρεψε στη χώρα του.

Ο Αλμέιδα έχει γυρίσει το χαρτί στην ΑΕΚ και σε πολύ πιο στραβωμένη παρτίδα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

12:09 - 11.08.2024

Ο Αλμέιδα έχει γυρίσει το χαρτί στην ΑΕΚ και σε πολύ πιο στραβωμένη παρτίδα

Η Ένωση έχει μπει σε ζόρια, ο Πελάδο είναι ο πρώτος υπεύθυνος και γι αυτό που έχει συμβεί, αλλά και για να το γυρίσει, αλλά πλέον απαιτείται επειγόντως να πάρει γενναίες αποφάσεις όπως έχει δείξει πως δεν διστάζει να κάνει - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ωστόσο, ο Πέρισιτς έχει πλέον μπλέξει με τον Τζενάρο Γκατούζο. Από το καλοκαίρι ο Ιταλός έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας, την οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσει στα play-offs του Conference League η ΑΕΚ.

Τώρα σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα Index.hr, ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τον Ίβαν Πέρισιτς, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στα αποδυτήρια, και ο Ιταλός κόουτς έθεσε τον 35χρονο εκτός ομάδας επ αορίστου για πειθαρχικούς λόγους!

Ο Πέρισιτς φέρεται ότι δεν συμφωνεί με τον τρόπο δουλειάς του Γκατούζο. Μετά από εσωτερικές επικρίσεις, ο Ιταλός τον απομάκρυνε πλέον από την ομάδα. Για την ώρα η Χάιντουκ έχει τον εξτρέμ στην κερκίδα, αν και δεν φαίνεται πλέον να αποκλείεται οριστική αποχώρηση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!