Χάλασε η μεταγραφή του Κράμερ στη Σλόβαν, στο προσκήνιο ο Σπόραρ

Ο Άντραζ Σπόραρ

i

Intime

Χάλασε η μεταγραφή του Κράμερ στη Σλόβαν, στο προσκήνιο ο Σπόραρ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:01 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 04.09.2024

Μία εξέλιξη, που μπορεί να φανεί σαν ανέλπιστο δώρο στον Παναθηναϊκό, προέκυψε με τη μετακίνηση του Μπλαζ Κράμερ στη Σλόβαν Μπρατισλάβας να ναυαγεί... Σε αναζήτηση φορ οι Σλοβάκοι.

Μέχρι την Τρίτη (3/9) το βράδυ, η μεταγραφή του Σλοβένου επιθετικού της Λέγκια Βαρσοβίας στη Σλόβαν Μπρατισλάβας έμοιαζε τελειωμένη υπόθεση. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Μπλαζ Κράμερ δεν θα πάει στη Σλοβακία σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Για λόγους, οι οποίοι εντοπίζονται, κυρίως, στις δικές του απαιτήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πολωνία, συγκεκριμένα της ιστοσελίδας meczyki.pl, η Λέγκια αποδέχθηκε την προσφορά της Σλόβαν για τον 28χρονο φορ. Ο, γεννημένος στο Τσέλιε, ποδοσφαιριστής, όμως, δεν τα βρήκε στους προσωπικούς όρους συμβολαίου με το κλαμπ της Μπρατισλάβας. Με συνέπεια, μία σίγουρη μεταγραφή να χαλάσει.

Η ομάδα της Βαρσοβίας δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο στον παίκτη, που ήθελε να αγωνιστεί στο Champions League, για αυτό και χαμήλωσε τις απαιτήσεις της. Όμως, ο Κράμερ φάνηκε πιο σκληρός στη διαπραγμάτευση και δεν συμφώνησε με τη Σλόβαν. Έτσι, δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να στραφούν οι Σλοβάκοι πάλι στον Αντράζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού έχει καλό όνομα στην Μπρατισλάβα, μετρώντας 60 γκολ και 17 ασίστ εκεί. Να σημειωθεί, απλώς, ότι η Σλόβαν έχει δηλώσει ήδη ευρωπαϊκή λίστα από την Τετάρτη (4/9, 01:00).

Τα οικονομικά δεδομένα, βέβαια, θα είναι πιο ακριβά για τη Σλόβαν, σε ενδεχόμενη διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό. Αλλά, εφόσον υλοποιήσει την επιστροφή του 30χρονου Σλοβένου του Τριφυλλιού, θα έχει επιτύχει μία, αντικειμενικά, πιο λαμπερή κίνηση. Αυτό θα ευνοήσει και τον Παναθηναϊκό, που θα μπορέσει να προχωρήσει την ενίσχυση που θέλει στη θέση "9". Για τον Σπόραρ εμφανίστηκε και η κυπριακή Ομόνοια, σύμφωνα με πληροφορίες. Δίχως, όμως, να υπάρχει η παραμικρή νύξη προς το Τριφύλλι για τον ποδοσφαιριστή.