«Η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για τον Χάμες Ροντρίγκες»

Ο Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για τον Χάμες Ροντρίγκες»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:52 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 23.07.2024

Ο Χάμες Ροντρίγκες θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και είναι... περιζήτητος.

Λίγες ημέρες μετά τον χαμένο τελικό του Copa America με την Κολομβία, απέναντι στην Αργεντινή ο Χάμες Ροντρίγκες πήρε την απόφασή του σχετικά με το μέλλον της καριέρας του. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ο άλλοτε αστέρας του Ολυμπιακού σημείωσε επίσης ένα νέο ρεκόρ με έξι ασίστ που τον βοήθησαν να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της διοργάνωσης.

Αφού έλαμψε με την Κολομβία, ο Χάμες Ροντρίγκες είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σάο Πάολο και ετοιμάζεται να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στην Ευρώπη. Οι πρόσφατες εμφανίσεις του απέδειξαν ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στο υψηλότερο επίπεδο διοργάνωσης και είναι πιθανό αρκετοί σπουδαίοι σύλλογοι να τον διεκδικήσουν.

Η Πόρτο ήταν μία από τις ομάδες που ακούστηκε πως «καλοβλέπει» την επιστροφή του, ενώ σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται πως μπήκε στο κόλπο για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως ο Κολομβιανός σούπερ σταρ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για μία σεζόν (2022-23), αποτελώντας τη δεύτερη διαδοχική μεταγραφική «βόμβα», μετά τον Μαρσέλο. Σε 23 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, ο ίδιος πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε έξι ασίστ, σε 1.527 αγωνιστικά λεπτά.