Παίκτης της Ράγιο Βαγεκάνο και επίσημα ο Χάμες Ροντρίγκες

Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

Παίκτης της Ράγιο Βαγεκάνο και επίσημα ο Χάμες Ροντρίγκες

Δημήτρης Χούπης 16:32 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 26.08.2024

Η Ράγιο Βαγεκάνο ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αποκτήθηκε από την ισπανική ομάδα ως ελεύθερη μεταγραφή.

Τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό βρήκε ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής μετά τη θητεία του στη Σάο Πάολο, επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ράγιο Βαγεκάνο. Η ομάδα της Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερη μεταγραφή, αφού αφέθηκε ελεύθερος από τη Σάο Πάολο.

Η Κιμ Καρντάσιαν πήγε στο «Μπερναμπέου» και φωτογραφήθηκε με τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Βινίσιους
SPORT+

12:50 - 26.08.2024

Η Κιμ Καρντάσιαν πήγε στο «Μπερναμπέου» και φωτογραφήθηκε με τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Βινίσιους

Η Κιμ Καρντάσιαν μετά το τέλος του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Βαγιαδολίδ φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της «Βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά και τον «Βινι».

Ο Χάμες τον περασμένο Ιούλιο βγήκε MVP του Κόπα Αμέρικα στο οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό με την Κολομβία, στον οποίο ηττήθηκε με 0-1 από την Αργεντινή. Ο 33χρονος ξεκίνησε από την πατρίδα του, παίζοντας στην Ενβικγάδο, πριν αποκτηθεί από την Μπάνφιλντ στην Αργεντινή.

Το καλοκαίρι του 2010 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού μετακινήθηκε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Πόρτο στην οποία έχτισε και το όνομά του. Με τους «δράκους» κατέκτησε τρία πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Europa League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Μετά από τρία χρόνια πήρε μεταγραφή στη Μονακό, πριν φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2014 μετά από ένα τρομερό Μουντιάλ που είχε κάνει με την Κολομβία. Με τη «βασίλισσα» μέτρησε 125 συμμετοχές, 37 γκολ και 42 ασίστ ενώ μεταξύ άλλων κατέκτησε δύο Champions League.

Ακόμα έχει παίξει στην Μπάγερν Μονάχου, την Έβερτον, την Αλ Ραγιάν, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Με την ομάδα του Πειραιά μέτρησε μόλις 23 συμμετοχές, πέντε γκολ και έξι ασίστ.