Σκάει η «βόμβα» Χάμες από ομάδα έκπληξη!

Χάμες Ροντρίγκες

i

© Tourette Media

Σκάει η «βόμβα» Χάμες από ομάδα έκπληξη!

Sportal newsroom 19:14 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 22.08.2024

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα αυτή τη μεταγραφική περίοδο, καθώς είναι ένας παίκτης με βιογραφικό που ζυγίζει τόνους και κυκλοφορεί ελεύθερος. Αλλά μάλλον όχι για πολύ...

Δεν είναι λίγες οι πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν στην αγορά των ελεύθερων. Παίκτες που έχουν βιογραφικό, το οποίο ζυγίζει τόνους, έχοντας παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα και έχοντας αγωνιστεί με τις φανέλες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών ανήκει και ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσος δεν έχει συμβόλαιο με κάποια ομάδα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, έρχεται και από ένα πολύ καλό Copa America με την εθνική Κολομβίας, που ηττήθηκε στον τελικό από την Αργεντινή.

Απ' ότι φαίνεται όμως δεν θα είναι ελεύθερος για πολύ. Και αυτό γιατί έχει βρεθεί μία ομάδα... έκπληξη, που είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση και να τον κάνει δικό της. Ο λόγος για τη Ράγιο Βαγιεκάνο, που σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 33χρονου άσου.

Ο σύλλογος παλεύει να βρει την κατάλληλη οικονομική φόρμουλα, όπως είχε κάνει πριν λίγα χρόνια και με τον Φαλκάο, αλλά όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να βρει τη λύση και ο Χάμες προβάρει ήδη τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι Ισπανοί ισχυρίζονται ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη για τις τελικές επαφές.

Αυτή η μεταγραφή αεροδρομίου όπως μας αρέσει να λέμε πολλές φορές μπορεί να χαρακτηριστεί και ως δώρο του συλλόγου στους οπαδούς για τα 100 χρόνια ύπαρξης της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!