«Ο Χάμες συμφώνησε με τη Γαλατασαράι»
i

Ο Χάμες Ροντρίγκες / © Intime

«Ο Χάμες συμφώνησε με τη Γαλατασαράι»

Sportal newsroom 18:40 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 20.08.2024

Βουίζουν όλα τα media της Τουρκίας πως ο Χάμες Ροντρίγκες έχει συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι, η οποία ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Ολοένα και περισσότερο τις τελευταίες μέρες εμφανίζονταν δημοσιεύματα και πληροφορίες στην Τουρκία πως η Γαλατασαράι κοιτάζει με μεγάλη θέρμη την περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες. Του Κολομβιανού αστέρα που το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές «βόμβες» του Ολυμπιακού και ο οποίος αποδεικνύει στο γήπεδο πόσο μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μια φήμη που πλέον παίρνει τη μορφή πληροφορίας, καθώς τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία υποστηρίζουν πως η Γαλατασαράι έχει συζητήσει απευθείας με τον Ζόρζε Μέντες για τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή και μάλιστα έφτασε συμφωνία μαζί του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο Χάμες αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή της «Τσιμ Μπομ», ο οποίος τον θέλει... εδώ και τώρα και όχι το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

«Σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι της Γαλατασαράι έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Ζόρζε Μέντες για να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν σε αυτή τη χειμερινή αγορά. Από την άλλη, η θέση του Ολυμπιακού είναι πάγια: Ο Χάμες δεν πωλείται. Οι Έλληνες έχουν στο μυαλό τους να τον ανανεώσουν τις επόμενες εβδομάδες, αφού ο Κολομβιανός είναι απαραίτητος για τον Μίτσελ», αναφέρεται στην Τουρκία.

Μένει πλέον να δούμε κατά πόσο έχουν βάση τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν πως πράγματι από τον Ολυμπιακό έχουν στο μυαλό τους να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση της συμφωνίας μαζί του.