Χαμός στη Ντόχα με τα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν (vids, pics)
i

Παρί Σεν Ζερμέν/©instagram

Χαμός στη Ντόχα με τα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν (vids, pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:12 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 20.08.2024

30.000 άτομα παρακολούθησαν την προπόνηση μετά την φωτογράφιση των παικτών στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

Η παρουσία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Κατάρ προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους κατοίκους της Ντόχα. Την τελευταία χθεσινή προπόνηση, πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Ριάντ, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, παρακολούθησαν 30.000 άνθρωποι. Οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου συνάντησαν τον πρώην συμπαίκτη τους Χαβιέρ Παστόρε. 

Όταν ολοκληρώθηκε η προπόνηση ακολούθησαν οι δηλώσεις. Την ομάδα εκπροσώπησαν ο Μαρκίνιος και ο προπονητής Κριστόφ Γκαλτιέ. 

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές της Παρί ένιωσαν σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Ότι ο πρόεδρος τους καλωσόρισε και ότι ο κόσμος τους έδωσε ώθηση για τα παιχνίδια που ακολουθούν στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής σεζόν. Στο τέλος πρόσθεσε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο Γκαλτιέ με τη σειρά του τόνισε ότι η Παρί και το Κατάρ έχουν αναπτύξει μία σχέση αγάπης. Πρόσθεσε ότι η ατμόσφαιρα στην προπόνηση ήταν η ιδανική για τους ποδοσφαιριστές του εν όψει της δύσκολης συνέχειας. 

Η στιγμή που ο Κριστιάνο φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για το φιλικό αστέρων κόντρα σε Εμπαπέ - Μέσι (vid)
REST OF THE WORLD

08:48 - 17.01.2023

Η στιγμή που ο Κριστιάνο φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για το φιλικό αστέρων κόντρα σε Εμπαπέ - Μέσι (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαιώθηκε ότι θα φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας All-Star της Σαουδικής Αραβίας που θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό αγώνα στις 19 Ιανουαρίου.

Νωρίτερα τα αστέρια της γαλλικής ομάδας είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα στην πόλη και να φωτογραφηθούν. 

Σήμερα η Παρί αναχώρησε από την Ντόχα με προορισμό το Ριάντ. 

Πριν από λίγο έφτασε στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, όπου στις 19:00 θα έρθει αντιμέτωπη με την νέα ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο Μέσι φυσικά τράβηξε περισσότερο τα φλας γιατί είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πάντα τον συγκρίνουν με τον CR7.