Χαμός στον Άγιαξ: Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου θέλει να διώξει τον Στάιν!
i

© prtscr

Χαμός στον Άγιαξ: Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου θέλει να διώξει τον Στάιν!

Sportal newsroom 22:57 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Κάθε άλλο παρά καλή είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Άγιαξ, που βρίσκεται στον όμιλο της ΑΕΚ στο Europa League.

Ο Άγιαξ δεν σηκώνει κεφάλι. Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, την Κυριακή γνώρισε την πρώτη του ήττα στην Eredevisie. Αυτή τη φορά από την Τβέντε με 3-1 και έπεσε στη 12η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς και στο -7 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Αν και έχει ένα παιχνίδι στο χέρι, η ιστορική ομάδα του Άμστερνταμ βρίσκεται σε δύσκολη μοίρα.

Απών από το Champions League για πρώτη φορά από το 2009, αφού τερμάτισε στην Eredivisie την περασμένη σεζόν στην τρίτη θέση, ο Άγιαξ έχει την χειρότερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα μετά από το 1965 ενώ συνολικά είναι η τρίτη χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία της ομάδας του Άμστερνταμ, με τον Μορίς Στέιν να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στον πάγκο έχοντας μπροστά τους ματς-φωτιά με Μαρσέιγ και Φέγενορντ.

Μάλιστα, η καρέκλα του φέρεται να τρίζει ήδη σύμφωνα με την «Voetbal International», η οποία αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι ο διευθυντής ποδοσφαιρικών υποθέσεων του ολλανδικού συλλόγου, Σβεν Μίσλιντατ, προσπαθεί να λάβει εσωτερική υποστήριξη για να φύγει ο 49χρονος τεχνικός.

Πρώην παίκτης Μαρσέιγ και... Λεβαδειακού, αυτοπροτάθηκε για «αντί-Μαρθελίνο»
EUROPA LEAGUE

17:37 - 19.09.2023

Πρώην παίκτης Μαρσέιγ και... Λεβαδειακού, αυτοπροτάθηκε για «αντί-Μαρθελίνο»

Το κλίμα εντός των «τειχών» της Μαρσέιγ είναι τεταμένο μετά την δήλωση παραίτησης από τον Μαρθελίνο, λίγους μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «Μασσαλών» και ο πρώην επιθετικός της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Μπραντάο, αυτοπροτάθηκε μέσω του λογαριασμού του στο twitter για την ανάληψη της θέσης του προπονητή.

«Ο Μίσλιντατ εργάζεται για να πείσει τον Γιαν Βαν Χαλστ (προσωρινό γενικό διευθυντή) και τον Μάουριτς Χέντρικς (Γενικός Αθλητικός Διευθυντής) για την ανάγκη να αποχαιρετήσουν τον Steijn τώρα. ενώ από την άλλη ο προπονητής χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του επιτελείου και του αγωνιστικού σχήματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ.