O Kέιν ανυπομονεί να συνεργαστεί ξανά με τον Τούχελ: «Είναι φανταστικός προπονητής»

Ο Χάρι Κέιν με τον Τόμας Τούχελ

i

©imago

O Kέιν ανυπομονεί να συνεργαστεί ξανά με τον Τούχελ: «Είναι φανταστικός προπονητής»

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:32 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 17.10.2024

Ο Χάρι Κέιν μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για τον διορισμό του Τούχελ, στην Εθνική Αγγλίας, αφού όπως λέει και ο ίδιος, ανυπομονεί για την επανένωση με τον πρώην προπονητή του.

Ο Τόμας Τούχελ ανακοινώθηκε επίσημα από την Αγγλική Ομοσπονδία την Τετάρτη, ως ο νέος προπονητής των «Τριών Λιονταριών», με συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών, με την μεγάλη ελπίδα να είναι πως θα μπορέσει να οδηγήσει την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026. Μέσα στις πολλές και διάφορες αντιδράσεις και το διχασμένο κοινό, σε αυτούς που χάρηκαν ιδιαίτερα, ήταν ο Χάρι Κέιν.

Οι Τούχελ και Κέιν δεν είναι άγνωστοι. Έχουν προϊστορία από την Μπάγερν Μονάχου. Υπό την ηγεσία του Τούχελ στο Μόναχο, ο οποίος παρέμεινε στους Βαυαρούς 14 μήνες, ο Χάρι Κέιν σημείωσε 44 γκολ σε 45 αγώνες. Ο Άγγλος επιθετικός, στο άκουσμα της είδησης πως θα συνεργαστεί ξανά με τον Γερμανό προπονητή, δεν έκρυψε την χαρά στα social media, γράφοντας: «Ανυπομονώ να παίξω ξανά υπό το αφεντικό!».

Τόμας Τούχελ: Ο προπονητής που έχει κατακτήσει τίτλους παντού και θέλει να... φέρει το ποδόσφαιρο ξανά σπίτι του
NATIONS LEAGUE

19:07 - 16.10.2024

Τόμας Τούχελ: Ο προπονητής που έχει κατακτήσει τίτλους παντού και θέλει να... φέρει το ποδόσφαιρο ξανά σπίτι του

Ο Τόμας Τούχελ έγινε ο νέος προπονητής της Αγγλίας, με τα «Τρία Λιοντάρια» να παίρνουν έναν τεχνικό που έχει κατακτήσει παντού τίτλους και έχει θέτει ως μεγάλη πρόκληση να... φέρει το ποδόσφαιρο σπίτι του.

Βέβαια, δεν είναι όλοι χαρούμενοι με την ανακοίνωση αυτή όπως ο Κέιν, με πολλούς να μην τον θεωρούν κατάλληλο για τον πάγκο της Αγγλίας, αλλά η εμπειρία του 31χρονου με τον Τούχελ, τον κάνει να έχει διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, πριν επισημοποιηθεί η είδηση, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των «Τριών Λιονταριών», ρωτήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης για τις φήμες, απαντώντας με επαίνους για τον Γερμανό.

«Προφανώς γνωρίζω τον Τόμας πολύ καλά από τον τελευταίο χρόνο. Είναι φανταστικός προπονητής και φανταστικός άνθρωπος», είχε πει.

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για την Αγγλία. Από τον Μάϊο του 2024, έχει παραμείνει χωρίς δουλειά μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου, καθώς η περσινή σεζόν, ήταν η μόνη χρονιά όπου οι «Βαυαροί» δεν κατέκτησαν το γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ αποκλείστηκαν από την Ρεάλ Μαδρίτης στους ημιτελικούς του Champions League.