Η φανέλα του Κέιν εναντίον της Φινλανδίας περιείχε μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που δεν πρόσεξαν οι οπαδοί (vid)

Χάρι Κέιν

Η φανέλα του Κέιν εναντίον της Φινλανδίας περιείχε μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που δεν πρόσεξαν οι οπαδοί (vid)

Κώστας Τόπας 09:01 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 11.09.2024

Ο Χάρι Κέιν σημείωσε την 100ή του συμμετοχή για την Αγγλία με δύο γκολ κόντρα στη Φινλανδία και η φανέλα του είχε μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια πάνω της.

Ο Χάρι Κέιν σημείωσε και τα δύο γκολ στο «Γουέμπλεϊ» καθώς η Αγγλία εξασφάλισε τη νίκη με 2-0 επί της Φινλανδίας - τη δεύτερη νίκη της με αυτό το σκορ υπό την προσωρινή διοίκηση του Λι Κάρσλι μετά τη νίκη επί της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας το Σάββατο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα τα «Τρία Λιοντάρια» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου B στο Nations League με την Ελλάδα να προηγείται στη διαφορά τερμάτων.

Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής με την Αγγλία - Η βαθμολογία του ομίλου
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

23:44 - 10.09.2024

Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής με την Αγγλία - Η βαθμολογία του ομίλου

Νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Ελλάδα κόντρα στην Ιρλανδία, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας θα είναι η Αγγλία, την οποία θα αντιμετωπίσει στο Λονδίνο στις 10 Οκτωβρίου.

Κόντρα στη Φινλανδία, ο Χάρι Κέιν εκτός από τις 100 συμμετοχές που μετράει με την εθνική του ομάδα, έφτασε και τα 68 τέρματα. Η εμφάνισή του ήταν σαν επιστροφή στην κορυφαία φόρμα του στη διεθνή σκηνή, καθώς ο 31χρονος στράικερ επικρίθηκε για τις εμφανίσεις του στο Euro 2024.

Η FA έκανε μια παρουσίαση για τον σταρ της Μπάγερν Μονάχου πριν από τον αγώνα με τη Φινλανδία και του δόθηκε ένα ειδικό αναμνηστικό από τον θρύλο της Αγγλίας, Φρανκ Λάμπαρντ στο Γουέμπλεϊ. Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον είναι ότι φανέλα του Κέιν είχε μια μοναδική λεπτομέρεια που δεν θα είχαν προσέξει οι οπαδοί.

Μέσα στο λαιμό της φανέλας του έγραφε «100th Cap» (σ.σ 100η συμμετοχή). Οπως επίσης, ο Κέιν φόρεσε ένα ζευγάρι παπουτσιών σε χρυσό χρώμα για να τιμήσει την περίσταση.

Ο Χάρι Κέιν έγινε ο 10ος παίκτης στην ιστορία της χώρας που φτάνει σε αυτό το ορόσημο και πρώτος μετά από τον Γουέιν Ρούνεϊ το 2014, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να αναγνωρίζει την αξία και την προσφορά του και να τον ανταμείβει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!