Οδεύει προς τον Ατρόμητο ο Χάρης Τσιγγάρας

Χάρης Τσιγγάρας

i

© Intime

Οδεύει προς τον Ατρόμητο ο Χάρης Τσιγγάρας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:53 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 23.08.2024

Ο Χάρης Τσιγγάρας αναμένεται να συνεργαστεί ξανά με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Χάρης Τσιγγάρας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Περιστεριώτες για τη μετακίνησή του.

Σε περίπτωση που υπάρξει οριστικό deal, ο Έλληνας μέσος θα μετακινηθεί στον Ατρόμητο με κανονική μεταγραφή, με τον Δικέφαλο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης,

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του Ατρομήτου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Τσιγγάρα, έπειτα από την κοινή θητεία τους στον ΠΑΟΚ

Την περασμένη σεζόν, ο 24χρονος χαφ κατέγραψε 25 συμμετοχές με τους ασπρόμαυρους, μετρώντας ένα γκολ και μια ασίστ, πανηγυρίζοντας στο φινάλε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Η Stoiximan Super League μπήκε ξανά στις ζωές μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (17-18/8) και θα μας κρατήσει... συντροφιά μέχρι τον Μάιο του 2025.

Πριν από λίγο η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, η οποία θα αποτελέσει την τελευταία πριν την πρώτη διακοπή της σεζόν λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Τα ματς θα διεξαχθούν το Σάββατο 31/8 και την Κυριακή 1/9 και θα «σπάσουν» σε 3 και 4 αντίστοιχα.

Την αυλαία θα ανοίξει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και Ολυμπιακό στο ΔΑΚ, ενώ έπειτα θα ακολουθήσουν οι εντός έδρας «μάχες» του Άρη και του Παναιτωλικού κόντρα σε Αστέρα και Πανσερραϊκό αντίστοιχα.

Την επόμενη μέρα, σειρά θα πάρουν τα Λεβαδειακός-ΑΕΚ, Βόλος-ΟΦΗ, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και Athens Kallithea-Παναθηναϊκός, όπου το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί φιλοξενούμενο στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!