Χαριστέας και Ζήσης προκάλεσαν ντελίριο στο “Topps Hobby Rip Night”, στη Θεσσαλονίκη!

Χαριστέας και Ζήσης προκάλεσαν ντελίριο στο “Topps Hobby Rip Night”, στη Θεσσαλονίκη!

Sportal newsroom 20:00 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 17.09.2024

Ένα μοναδικό στα παγκόσμια δεδομένα Hobby Shop, δεκάδες συλλέκτες και φίλαθλοι, μοναδικές συλλεκτικές συλλογές και δυο πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτή ήταν η συνταγή της επιτυχίας για το “Topps Hobby Rip Night”, στο Trace ‘n Chase, στη Θεσσαλονίκη!

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το Trace ‘n Chase διοργάνωσε με επιτυχία για πρώτη φορά στην Ελλάδα το “Topps Hobby Rip Night”, συγκεντρώνοντας συλλέκτες αθλητικών καρτών, φιλάθλους και οικογένειες για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ενθουσιασμό. Το highlight της εκδήλωσης δεν ήταν άλλο από την παρουσία δύο πρωταθλητών Ευρώπης, του Άγγελου Χαριστέα και του Νίκου Ζήση, που προσέφεραν στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία!

Η γεμάτη δράση βραδιά είχε κάτι για όλους, από διαδραστικά παιχνίδια, ζωντανά live breaks, εκπληκτικά δώρα, δωρεάν φακελάκια, φωτογραφίες και αυτόγραφα από τους αθλητές και πολλά ακόμα! Οι συλλέκτες, τα παιδιά και οι οικογένειες απόλαυσαν μια μοναδική γιορτή του χόμπι, καθώς η βραδιά ήταν μια αποθέωση της συλλογής αθλητικών καρτών, φέρνοντας κοντά φιλάθλους, θρύλους και χομπίστες για μια αξέχαστη εμπειρία στο Trace ‘n Chase!

Συνομιλίες σοκ από ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας για στήσιμο: «Δώσε μου 20 χιλιάρικα και κάθομαι να χάσω» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:10 - 17.09.2024

Συνομιλίες σοκ από ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας για στήσιμο: «Δώσε μου 20 χιλιάρικα και κάθομαι να χάσω» (vid)

Οι συνομιλίες ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές που προσφέρθηκαν να έχουν μειωμένη απόδοση έναντι χρηματικού ποσού, «πιάστηκαν» από τον κοριό της «Europol».

Τα Highlights της Εκδήλωσης:

  • “Meet & Greet” με Άγγελο Χαριστέα και Νίκο Ζήση, ακολουθούμενο από συνεδρία Q&A!

Οι φίλαθλοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν δύο από τους πιο αγαπημένους θρύλους της Εθνικής Ελλάδας, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη χρυσή διετία 2004-2005, ενώ οι συμμετέχοντες γοητεύτηκαν από τις ιστορίες και τις αναμνήσεις που μοιράστηκαν οι δύο αθλητές από την καριέρα τους.

  • Unboxing Topps Dynasty με τον Άγγελο Χαριστέα!

Ο Άγγελος Χαριστέας ενθουσίασε το κοινό καθώς άνοιξε ένα κουτί “2022-23 Topps UEFA Champions League UCL Dynasty Soccer Hobby Bo”x, ένα από τα πιο περιζήτητα προϊόντα στον χώρο του hobby, βρίσκοντας μια εκπληκτική κάρτα Vini Jr. Patch Autograph /10!

  • Δωρεάν πακέτα 2023-24 Topps Chrome UEFA Club Competitions σε παιδιά και ενήλικες!

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν ένα δωρεάν πακέτο 2023-24 Topps Chrome UEFA Club Competitions, ενθουσιάζοντας τους συλλέκτες και ανάβοντας την φλόγα για ανταλλαγές.

  • Αθλητικά Trivia με δώρα υπογεγραμμένες μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ!

Φίλαθλοι όλων των ηλικιών δοκίμασαν τις γνώσεις τους στα αθλητικά trivia, με τους τυχερούς νικητές να κερδίζουν υπογεγραμμένες μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου από τον Νίκο Ζήση και τον Άγγελο Χαριστέα!

  • Φωτογραφίες & αυτόγραφα με τον Άγγελο Χαριστέα και τον Νίκο Ζήση!

Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν μοναδικές στιγμές με τους δύο αθλητές κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης μαζί τους!

  • Συνάντηση με τους Breakers: Drew’s Breakers & Social Gamblers και ζωντανά Topps Live Breaks!

Οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν γνωρίζοντας από κοντά τον Drew από το “Drew’s Breaks” και τον Πάνο, τον Γιάννη και τον Αριστοτέλη από τους “Freak Collectors”, δύο δημοφιλή ονόματα στην Ελλάδα για τα live breaks, και συμμετείχαν σε άνοιγμα κουτιών της Topps, όπου οι συλλέκτες απόλαυσαν ποικίλα προϊόντα.

  • Topps Goodie Bags για Όλους τους Συμμετέχοντες

Όλοι οι καλεσμένοι έφυγαν με μια δωροτσάντα της Topps, που περιείχε μπλουζάκι "Topps Hobby Rip Night" και πολλαπλά δωρεάν πακέτα, ολοκληρωμένα σετ και Team sets, ως το ιδανικό φινάλε μιας αξέχαστης βραδιάς!

Το Topps Hobby Rip Night τήρησε απόλυτα την υπόσχεσή του για μια ενθουσιώδη εκδήλωση, μοναδικές κάρτες και μια γιορτή της κοινότητας των συλλεκτών αθλητικών καρτών στην Ελλάδα. Με παιχνίδια, ζωντανά breaks, κληρώσεις, δώρα, “pack wars” και βραβεία, ήταν μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη για τους συλλέκτες και τους φίλαθλους. Ανυπομονούμε για ακόμα περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον!

Το Trace ‘n Chase είναι ο κορυφαίος προορισμός στην Ευρώπη για συλλεκτικές αθλητικές κάρτες και memorabilia, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από trading cards και συλλεκτικά αντικείμενα για φιλάθλους και συλλέκτες. Ως επίσημος συνεργάτης της Topps, το Trace ‘n Chase δεσμεύεται να προωθεί μια ζωντανή κοινότητα συλλεκτών και να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες.

Tags: