Επιστρέφει στην Τουρκία ο Χασάν: Στην Πεντίκσπορ ο Αιγύπτιος επιθετικός
i

© Intime

Επιστρέφει στην Τουρκία ο Χασάν: Στην Πεντίκσπορ ο Αιγύπτιος επιθετικός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:49 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 14.08.2024

Ποδοσφαιριστής της Πεντίκσπορ ετοιμάζεται να γίνει ο Αχμέντ Χασάν, o οποίος φαίνεται να υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Τουρκίας, σύμφωνα με δημοσιογράφο της χώρας.

Ο Αχμέντ Χασάν αναμένεται να γίνει ο 31ος παίκτης του Ολυμπιακού ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να τα βρίσκει σε όλα με την Πεντικισπόρ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φικρέτ, ο σέντερ φορ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Τουρκίας, η οποία βρήκε τη χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, ο Χασάν, όπως μεταδίδει ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ, αναμένεται να βρεθεί στη γειτονική χώρα εντός της ημέρας, προκειμένου να υπογράψει και επίσημα το συμβόλαιό του. Αυτή του η θητεία θα είναι η τρίτη συνεχόμενη στην Τουρκία. Την περασμένη σεζόν ο ίδιος αγωνίστηκε στην Αλάνιασπορ, ενώ την περίοδο 2021-22 ο ίδιος φόρεσε τη φανέλα της Κόνιασπορ.

Στη Σαμπντόρια ο Κασάμι

Ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια είναι με κάθε επισημότητα ο Παϊτίμ Κασάμι. Οι Γενοβέζοι ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (14/9) τη συμφωνία τους με τον Ελβετό μέσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο συμμετέχει στη Serie B και θα είναι ο πρώτος σταθμός του Παϊτίμ Κασάμι μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ελβετός μέσος επιστρέφει στην Ιταλία, έπειτα από 12 χρόνια.