O Μπέσνικ Xάσι βρήκε ομάδα μετά από σχεδόν δύο χρόνια: «Δεν μου αρέσει το ανούσιο ποδόσφαιρο»

Ο Μπέσνικ Χάσι

i

© Intime

O Μπέσνικ Xάσι βρήκε ομάδα μετά από σχεδόν δύο χρόνια: «Δεν μου αρέσει το ανούσιο ποδόσφαιρο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:24 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 14.08.2024

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μέχελεν, αναλαμβάνοντας ομάδα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια αδράνειας.

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του βρήκε ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στους πάγκους μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Πιο αναλυτικά, ο ίδιος ανακοινώθηκε από τη βέλγικη Μέχελεν, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που αναλαμβάνει ομάδα του Βελγίου, αφού προηγουμένως και συγκεκριμένα το διάστημα 2014-16 ήταν προπονητής της Άντερλεχτ. Η τελευταία ομάδα πριν τη Μέχελεν ήταν η Αλ Άχλι, από την οποία και αποχώρησε τον Μάρτιο του 2022 έπειτα από 25 παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μέχελεν:

«Ο Μπέσνικ Χάσι είναι ο νέος προπονητής της Μέχελεν. Ο πρώην προπονητής των Άντερλεχτ, Λέγκια Βαρσοβίας και Ολυμπιακού, υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.  Το 2014 κέρδισε τον εθνικό τίτλο και το Super Cup ως προπονητής της Άντερλεχτ. Ο Μπέσνικ Χάσι θα συναντήσει την ομάδα των παικτών τις επόμενες μέρες και θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού από την ερχόμενη Κυριακή.

"Είμαι προπονητής που δεν του αρέσει το ανούσιο ποδόσφαιρο" ανέφερε ο Χάσι και συνέχισε: "Αυτό είναι κάτι που ταιριάζει με το κλαμπ που ανέλαβε. Τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής, θυμάμαι πως το ποδόσφαιρο εδώ ήταν πολύ δύσκολο για να παίξεις. Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη εδώ πέρα"».