Χατζηδιάκος: «Ευχαριστημένοι για αυτό που δείξαμε αλλά μπορούσαμε παραπάνω, δεν χρειάζεται να απογοητεύεται ο Μαυροπάνος»

Παντελής Χατζηδιάκος

i

©Intime

Χατζηδιάκος: «Ευχαριστημένοι για αυτό που δείξαμε αλλά μπορούσαμε παραπάνω, δεν χρειάζεται να απογοητεύεται ο Μαυροπάνος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:58 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 14.08.2024

Ο Παντελής Χατζηδιάκος σε συνέντευξη του στον bwinΣΠΟΡ FM μίλησε για την εμφάνιση της Ελλάδας απέναντι στη Γαλλία, αλλά επίσης και στην ερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ολλανδία (7/9).

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Γαλλία με 1-0 παρά το γεγονός πως πάλεψε αρκετά για να πάρει αποτέλεσμα στο «Σταντ ντε Φρανς».

Παρόλα αυτά η Εθνική παρέμεινε στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς, ενώ οι «τρικολόρ» είναι πρώτοι με το απόλυτο 4/4 και έχουν πάρει μεγάλο προβάδισμα για την πρώτη θέση και την πρόκριση. 

Ο Παντελής Χατζηδιάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον bwinΣΠΟΡ FM μίλησε για τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Γαλλία. 

Ο Έλληνας αμυντικός επίσης πήρε θέση για την κριτική που ασκήθηκε στον Ντίνο Μαυροπάνο, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» με την Ολλανδία (7/9). 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος αμυντικός:

«Ήταν ένα μεγάλο ματς απέναντι σε πάρα πολύ καλούς παίκτες. Πολύ ωραίο βράδυ σε μία όμορφη ατμόσφαιρα. Ευχαριστημένοι για αυτό που δείξαμε αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε παραπάνω. Να παίξουμε καλύτερα, και να πάρουμε αποτέλεσμα. Αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Κοντρολάραμε καλά τους αντιπάλους. Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε ματς. Θέλουμε πολύ να παίξουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Λέγαμε μεταξύ μας να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο αλλά να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Υπήρχε έξτρα κίνητρο να δείξουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το επίπεδο». 

«Στον Μαυροπάνο είπα ότι είναι μέρος της δουλειάς μας μια κακή βραδιά. Μπορείς σε κλάσματα δευτερολέπτου να πάρεις μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει το ματς. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεται. Είμαστε δεμένοι ως ομάδα. Είναι πάντα συγκεντρωμένος. Είναι θηρίο, υπάρχουν καλές μέρες αλλά και κακές στο ποδόσφαιρο. Έπρεπε να τον βοηθήσουμε ψυχολογικά». 

Όσον αφορά το μέλλον του ανέφερε: «Ήρθε για εμένα η στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα. Δεν ξέρω που θα είναι, αλλά θέλω πολύ να το κάνω. Θα είναι στο εξωτερικό, δεν θα επιστρέψω στην Ελλάδα, δεν θα ήταν το πιο σωστό βήμα για την καριέρα μου ειδικά μετά από τέτοια σεζόν».