«Αντί για τον ΠΑΟΚ, μετακομίζει στην Κοπεγχάγη ο Χατζηδιάκος»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος

i

©intime

«Αντί για τον ΠΑΟΚ, μετακομίζει στην Κοπεγχάγη ο Χατζηδιάκος»

Δημήτρης Χούπης • 23:18 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 02.09.2024

Όπως αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο, ο Παντελής Χατζηδιάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη με τη μορφή δανεισμού, αντί να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ όπως είχε αναφερθεί στο παρελθόν.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος, που έχει ακουστεί έντονα για τον ΠΑΟΚ, συνδέθηκε και με την Κοπεγχάγη. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης, με την οποία θα υπογράψει με τη μορφή δανεισμού.

Στη συμφωνία, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, υπάρχει και η οψιόν αγοράς από τη Δανική ομάδα μετά το τέλος της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος υπέγραψε στην Κάλιαρι το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Έλληνας αμυντικός δεν μπόρεσε να πείσει τον προπονητή της ομάδας. Κάπως έτσι ο ιταλικός σύλλογος έψαχνε να τον δώσει κάπου δανεικό, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει το ενδιαφέρον του, φτάνοντας και αρκετά κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν ο Χατζηδιάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη. Ο 27χρονος αποτελεί «παιδί» των τμημάτων υποδομής της Άλκμααρ, με την οποία μέτρησε συνολικά 213 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Με την Κάλιαρι είχε μόλις 15 συμμετοχές, ενώ με την Εθνική Ελλάδας έχει 34 παιχνίδια. Υ

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στην ημέρα έχει αποχαιρετήσει τον Νάσμπεργκ, ο οποίος πήγε στη Βίμποργκ, αλλά και τον Λύρατζη που πήγε δανεικός στη Ναϊμέγκεν για την επόμενη σεζόν.