Οι εξελίξεις στην υπόθεση Χατζηδιάκου: Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον παίκτη και το «οκ» που απομένει από την Κάλιαρι

Χατζηδιάκος

i

© Intime

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Χατζηδιάκου: Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον παίκτη και το «οκ» που απομένει από την Κάλιαρι

Μάνος Τσαλγατίδης 13:30 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 01.09.2024

Ο Παντελής Χατζηδιάκος βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας, με το θέμα να έχει μπει στην τελική ευθεία.

Μετά την αποχώρηση του Τροστ Εκόνγκ, ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός δεξιού στόπερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Τόμας Κεντζιόρα. Όπως διαβάσατε μέσα από το Sportal, οι πρωταθλητές Ελλάδας τσεκάρουν την περίπτωση κι έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τον Παντελή Χατζηδιάκο, ο οποίος αγωνίζεται στην Κάλιαρι και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2027.

Η ιταλική ομάδα είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή υπό το καθεστώς δανεισμού, τοποθετώντας μάλιστα και ρήτρα σε αυτόν. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, είναι προχωρημένες και είναι πολύ πιθανόν να έχουν θετική έκβαση.

Άλλωστε πρόκειται για μία περίπτωση αμυντικού που καλύπτει τα θέλω του προπονητή των «ασπρόμαυρων», Ράζβαν Λουτσέσκου.

Από την πλευρά του, ο διεθνής αμυντικός που αποτελεί μέλος της Εθνικής μας ομάδας «καλοβλέπει» το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Τούμπα κι έτσι βρίσκεται προ των πυλών. Το μόνο που απομένει είναι να δώσει τα χέρια η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την Κάλιαρι, με σκοπό να ολοκληρωθεί το deal αισίως.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, που το προηγούμενο καλοκαίρι άφησε μετά από πολλά χρόνια την Ολλανδία και την Άλκμααρ για να κυνηγήσει το όνειρο του στη Serie A, δεν έχει τον ρόλο και χρόνο συμμετοχής (μόλις 15 συμμετοχές την περσινή σεζόν) που περίμενε κι έτσι θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, πως μπορεί ο 27χρονος να είναι Έλληνας και να αγωνίζεται και στην Εθνική Ελλάδος, αλλά η UEFA δεν τον μετρά ως γηγενή στις λίστες της! Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκπαιδευτεί στη χώρα μας όσο καιρό θα έπρεπε με βάση τα κριτήρια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, οπότε στη λίστα για το Europa League θα πιάνει θέση ξένου, παρά το γεγονός πως έχει ελληνικό διαβατήριο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!