Η Παρί Σεν Ζερμέν «φλέρταρε» με την γκέλα κόντρα στη Χάβρη, όμως έστησε... πάρτι στο φινάλε
i

© Imago

Η Παρί Σεν Ζερμέν «φλέρταρε» με την γκέλα κόντρα στη Χάβρη, όμως έστησε... πάρτι στο φινάλε

Sportal newsroom 23:47 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 16.08.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κοντραρίστηκε με τη Χάβρη στην πρεμιέρα της League 1 κι έφτασε σε μία ευρεία αλλά όχι άνετη νίκη (1-4). Μπορεί το σκορ να δείχνει πως οι πρωταθλητές έκαναν... περίπατο, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν μία... ανάσα από το να πανηγυρίσουν έναν «χρυσό» βαθμό.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Λι Κανγκ Ιν, όμως στη συνέχεια η απόδοσή τους έπεσε αρκετά.

Η Χάβρη το εκμεταλλεύτηκε αυτό και με το... καλημέρα στην επανάληψη βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Γιορίς (1-1).

Όλα έδειχναν πως η μπίλια θα κάτσει στο «Χ», ωστόσο το σύνολο του Λουίς Ενρίκε πάτησε το πόδι στο γκάζι στο φινάλε κι έστησε... πάρτι. Στο 85΄ ο Ντεμπελέ με το κεφάλι έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπαρκολά «κλείδωσε» το τρίποντο.

Το... κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους έβαλε ο Κόλο Μουανί στο 90΄, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-4).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!