Ο Χέντερσον «μοίρασε» ήδη τέσσερις ασίστ στον Ντεμπελέ και πάει για ρεκόρ καριέρας (vid)

Τζόρνταν Χέντερσον

i

©PrtScr

Ο Χέντερσον «μοίρασε» ήδη τέσσερις ασίστ στον Ντεμπελέ και πάει για ρεκόρ καριέρας (vid)

Κώστας Τσιακλής • 18:09 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 14.08.2024

Ο Τζόρνταν Χέντερσον πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα με την Αλ Ετιφάκ και έχει «μοιράσει» πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με τις τέσσερις να είναι στον Μούσα Ντεμπελέ. Ο Άγγλος μέσος αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει και το προσωπικό του ρεκόρ.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον διανύει τους πρώτους του μήνες ως παίκτης της Αλ Ετιφάκ. Ο Άγγλος μέσος ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν και έχει ήδη καταγράψει πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με τις τέσσερις να είναι στον Μούσα Ντεμπελέ. Μάλιστα ο Χέντερσον ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει και ρεκόρ καριέρας.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Τζόρνταν Χέντερσον άφησε τη Λίβερπουλ για χάρη της Αλ Ετιφάκ του πρώην αρχηγού του, Στίβεν Τζέραρντ. Όπως αποκαλύφθηκε από τον ίδιο η απόφαση του ήρθε μετά από συνομιλία με τον προπονητή των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος του είχε ξεκαθαρίσει πως ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι περιορισμένος.

Δείτε προσεκτικά: Η viral φωτογραφία με... κατσίκες και μια λίμνη που απεικονίζει Μέσι και Κριστιάνο!
REST OF THE WORLD

10:38 - 28.09.2023

Δείτε προσεκτικά: Η viral φωτογραφία με... κατσίκες και μια λίμνη που απεικονίζει Μέσι και Κριστιάνο!

Μια απίστευτη φωτογραφία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, που απεικονίζει στα αριστερά ένα κοπάδι από κατσίκες και στα δεξιά μια λίμνη, αλλά στη πραγματικότητα απεικονίζουν δύο αστέρες του ποδοσφαίρου, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο αντίστοιχα.

Ο Άγγλος μέσος είναι φυσικά βασικός στη νέα του ομάδα και έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι ο Χέντερσον μετράει ήδη πέντε ασίστ σε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τις τέσσερις να έρχονται στο πρωτάθλημα. Μάλιστα οι τέσσερις από τις πέντε ασίστ ήταν στον Μούσα Ντεμπελέ που επίσης αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα ο Χέντερσον «μοίρασε» γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς κόντρα σε Νταμάκ (2), Αμπχά, Αλ Τάι και Τζέντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χέντερσον έχει ήδη περισσότερες ασίστ σε σχέση με όλη την περσινή σεζόν. Με τη φανέλα της Λίβερπουλ την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 είχε συνολικά μόλις τρεις ασίστ σε πρωτάθλημα και Champions League. Ο 33χρονος άσος βρίσκεται και σε τροχιά να καταγράψει και ρεκόρ καριέρας. Όπως προαναφέραμε ο Χέντερσον έχει ήδη πέντε ασίστ, με το ρεκόρ του σε όλες τις διοργανώσεις να είναι οι 13 ασίστ που έδωσε τη σεζόν 2014-2015. Σε επίπεδο πρωταθλήματος η καλύτερη του επίδοση είναι οι 10 που είχε με τη Λίβερπουλ την ίδια χρονιά (φέτος έχει ήδη 4).