Η Χεορχίνα του Κριστιάνο αναστάτωσε τη Σαρδηνία με το μπικίνι της
i

/printscreen

Η Χεορχίνα του Κριστιάνο αναστάτωσε τη Σαρδηνία με το μπικίνι της

Sportal newsroom 10:52 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την οικογένειά του βρίσκεται στη Σαρδηνία για διακοπές και αυτή που για ακόμα μια φορά «τραβάει» τα βλέμματα πάνω της είναι η Χεορχίνα.

Οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο τελείωσαν και ο Πορτογάλος με την οικογένειά του βρίσκεται στην Ιταλία για διακοπές. Συγκεκριμένα ο CR7 είναι στη Σαρδηνία περνώντας χρόνο με τους δικούς του ανθρώπους, λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία με την Αλ Νασρ ενόψει της νέας σεζόν. 

Όντας μεγάλος λάτρης της θάλασσας ο Πορτογάλος κάνει διακοπές σε ένα γιοτ, το οποίο έχει μήκος περίπου 27 μέτρων. Το πολυτελές σκάφος διαθέτει πέντε καμπίνες, έξι μπάνια και μια κουζίνα, ενώ πρόκειται για μια επένδυση εφτά εκατομμυρίων ευρώ

Η σύντροφός του λοιπόν Χεορχίνα για ακόμα μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Συγκεκριμένα φορώντας ένα πράσινο μπικίνι φωτογραφήθηκε «προκλητικά», φέρνοντας την αναστάτωση στην ιταλική πόλη, αλλά και στους εκατομμύρια ακόλουθούς της στον λογαριασμό στο Instagram. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Ρονάλντο έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Χεορχίνα ήταν πωλήτρια σε μπουτίκ ρούχων. Έκτοτε είναι μαζί, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Η Χεορχίνα λοιπόν εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση έχει και μία μεγάλη συλλογή από τσάντες.

Φανατικός θαυμαστής του Ρονάλντο μπούκαρε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει και έκανε... Siu (vid)
EURO 2024

23:58 - 17.06.2023

Φανατικός θαυμαστής του Ρονάλντο μπούκαρε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει και έκανε... Siu (vid)

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πορτογαλίας με τη Βοσνία ένας θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον ίνδαλμα του, ενώ μιμήθηκε και τον πανηγυρισμό του.

Ανεβάζοντας λοιπόν μία φωτογραφία είπε: «Λατρεύω τη Louis Vuitton, αγαπώ τον όμιλο Inditex, λατρεύω τη Nike, αγαπώ το Decathlon! Λατρεύω όλες τις μάρκες. Έχω 150 σακούλες». Μεταξύ αυτών ήταν και μία Birkin της Hermes σε κόκκινο χρώμα. Αξίζει 29.000 ευρώ και είναι από δέρμα κροκόδειλου. Το μοντέλο αυτό μάλιστα δεν πωλείται πλέον, έχοντας ως αποτέλεσμα η τιμή της να ανεβαίνει με τα χρόνια.