Συγκλόνισε ο Χέσους Νάβας μετά το γκολ νίκης με τη Σεβίλλη: «Μερικές μέρες δεν περπατάω, δεν μπορώ καν να παίξω με τα παιδιά μου»

Χεσούς Νάβας - Φωτ. IMAGO

Συγκλόνισε ο Χέσους Νάβας μετά το γκολ νίκης με τη Σεβίλλη: «Μερικές μέρες δεν περπατάω, δεν μπορώ καν να παίξω με τα παιδιά μου»

Κώστας Τόπας 10:48 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 15.09.2024

Η Σεβίλλη πήρε το τρίποντο με 1-0 επί της Χετάφε, χάρη στο γκολ του αρχηγού της Χεσούς Νάβας, ο οποίος ξέσπασε σε δάκρυα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Τα δάκρυα του Χεσούς Νάβας μετά το τέλος του αγώνα με τη Χετάφε ήταν δάκρυα χαράς, θυμού, ανακούφισης αλλά και πόνου 

Ο αρχηγός της Σεβίλλης αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα στο ισχίο που κάποιες φορές δεν του επέτρεπαν ούτε να περπατήσει. Γι' αυτό και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Χετάφε, ο αρχηγός των Σεβιγιάνων ξέσπασε λέγοντας:

«Όσοι είναι εκεί ξέρουν την κατάστασή μου. Δύο μέρες πριν ανησυχούσα γιατί δεν μπορούσα καν να περπατήσω. Το ήξερε ο προπονητής, η γυναίκα μου, οικογένεια σηκώθηκα πάλι το πρωί με αυτόν τον πόνο, αλλά τα έδωσα όλα. Είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου που θα κρεμάσει τα παπούτσια του τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Γιατί αυτή η θυσία; Είναι η Σεβίλλη μου, η επιθυμία είναι πιο δυνατή, αλλά είμαι σε αυτήν την κατάσταση για τέσσερα χρόνια. Είναι περίπλοκο γιατί κάθε δύο ή τρεις μέρες φοβάμαι, δεν μπορώ να περπατήσω ή να παίξω με τα παιδιά  αλλά θα συνεχίσω, δίνοντας τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Χεσούς Νάβας πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα, ένα τέρμα που χάρισε στη Σεβίλλη την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Μάλιστα, ο Ισπανός αναδείχθηκε και ο MVP της αναμέτρησης.

«Το ζω περισσότερο από όλους. Υποφέρουν οι φίλαθλοι, όλοι εμείς, όσοι είμαστε από εδώ... Είναι δύσκολο, δύσκολο. Παίζω χρόνια με αυτό, προσπαθώ να τα δώσω όλα μέχρι να το αντέξω. Η δουλειά όλων ήταν απίστευτη», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο 38χρονος Νάβας, ο οποίος έγινε και ο γηραιότερος παίκτης που σκόραρε για τη Σεβίλλη στην ιστορία της La Liga.