Ο Αλβάρο Χιμένεθ θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ηρακλή - Στη Θεσσαλονίκη για τις ιατρικές εξετάσεις ο Ισπανός
i

© Imago

Ο Αλβάρο Χιμένεθ θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ηρακλή - Στη Θεσσαλονίκη για τις ιατρικές εξετάσεις ο Ισπανός

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος να ανακοινώσει την επόμενη μεταγραφική του κίνηση.

Ο... ανανεωμένος Ηρακλής έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και δεν δείχνει διάθεση να σταματήσει εκεί. Ο Γηραιός έδωσε τα χέρια με τον Αλβάρο Χιμένεθ και είναι έτοιμος να τον ντύσει στα «κυανόλευκα».

Ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Ο Χιμένεθ έχει παίξει στο παρελθόν σε Ρεάλ Μαδρίτης Β, Χετάφε, Σπόρτινγκ Χιχόν, Αλμπαθέτε, Κάντιθ, Ίμπιζα, Λας Πάλμας, την Τράκτορ του Ιράν και μέχρι πρότινος στην Τενερίφη.

Μετά τον Λάζαρο ο Ηρακλής κινείται και για τον Ανσαριφάρντ

Ένας από τους μεγάλους επόμενους στόχους του Γηραιού, ακούει στο όνομα Καρίμ Ανασριφάρντ. Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την περίπτωση του Ιρανού φορ και μετά την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θέλουν να προχωρήσουν σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Τα στοιχεία του 34χρονου επιθετικού και η ικανότητα στο σκοράρισμα έχουν κάνει το «κλικ» στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι οριστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την περσινή σεζόν ο Καρίμ φόρεσε τη φανέλα του Άρη και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις κατέγραψε 14 συμμετοχές, με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίιστ.