Εντυπωσιακή Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Χιρόνα με τεσσάρα
i

©imago

Εντυπωσιακή Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Χιρόνα με τεσσάρα

Δημήτρης Χούπης 19:15 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 15.09.2024

Η Μπαρτσελόνα ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Χιρόνα, την οποία νίκησε με 4-1 στο ντέρμπι της Βαρκελώνης για την 5η αγωνιστική της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα πήρε το ντέρμπι της Βαρκελώνης επικρατώντας με 4-1 της Χιρόνα για την 5η αγωνιστική της La Liga.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε νωθρά και από τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν είχαν πολλές φάσεις. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 30' με τον Γιαμάλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας για το 1-0. Επτά λεπτά μετά ο ίδιος σκόραρε και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια η Χιρόνα ανέβηκε αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα την έβαζε στο παιχνίδι. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Μπαρτσελόνα έκανε το 3-0. Ο Όλμο από πλάγια θέση βρέθηκε μόνος, έκανε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το τρίτο γκολ των «μπλαουγκράνα».

Οι παίκτες του Φλικ όμως δεν κατέβασαν ρυθμό και μετά από δύο καλές φάσεις, έκαναν το 4-0 στο 64ο λεπτό. Ο Πέδρι μετά από τρομερή ασίστ του Κασάδο, πέρασε τον τερματοφύλακα και πέτυχε το τέταρτο γκολ της Μπαρτσελόνα. Ο Στουάνι στο 80' σε κενή εστία πέτυχε το γκολ της τιμής για τη Χιρόνα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ