«Ο Κορέα έχει προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία»

Χοακίν Κορέα

i

© IMAGO / Sportimage

«Ο Κορέα έχει προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία»

Sportal newsroom 10:04 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 05.09.2024

Όπως αναφέρει ο Νικολό Σίρα, ο Χοακίν Κορέα έχει δεχτεί προτάσεις από μία ελληνική ομάδα και μια τουρκική.

Ο Χοακίν Κορέα το φετινό καλοκαίρι έχει απασχολήσει αρκετά τις ελληνικές ομάδες, με τον Αργεντινό να έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ίντερ.

Αρχικά απασχόλησε την ΑΕΚ, η οποία είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί του, αλλά τελικά οι συζητήσεις δεν κατέληξαν θετικά για τις δύο πλευρές και ο παίκτης δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Τις τελευταίες ημέρες όμως έχει ακουστεί αρκετά και για τον Παναθηναϊκό.

Πιο αναλυτικά, με ένα νέο δημοσίευμα ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σίρα, αναφέρει ότι ο 30χρονος το τελευταίο 48ωρο έχει δεχτεί προτάσεις από δύο ομάδες. Μία ελληνική και μία τουρκική. Ακόμα ο Ιταλός δημοσιογράφος σχολιάζει ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού με την Ίντερ είναι 3,6 εκατομμύρια ευρώ με τους «νερατζούρι», οι οποίοι είναι θετικοί στην παραχώρησή του.

«Ένας ελληνικός και ένας τουρκικός σύλλογος έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Χοακίν Κορέα το τελευταίο 48ωρο. Το συμβόλαιό του με την Ίντερ ολοκληρώνεται το 2025 και το συμβόλαιό του είναι 3.5 εκατομμύρια τον χρόνο. Οι "νερατζούρι" έχει ανοίξει την πόρτα της παραχώρησής του. Ο Αργεντινός το σκέφτεται», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Χθεσινό δημοσίευμα (4/9) μάλιστα από την Ιταλία είχε υποστηρίξει μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ίντερ για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν είναι ο μόνος παίκτης που εξετάζουν οι Πράσινοι για την επίθεση, αφού ο Τσούμπα Άκπομ αποτελεί ένα ακόμα όνομα.