Ο ευφάνταστος τρόπος που η Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα (vid)

Ο ευφάνταστος τρόπος που η Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα (vid)

Δημήτρης Χούπης 10:33 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 14.08.2024

Η Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε με έναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Μάριους Μπάτλερ.

Η έναρξη των πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν ξεκινάνε σε λιγότερο από δύο μήνες και οι ομάδες συνεχίζουν την ενίσχυση των ρόστερ τους. Έτσι και η Χόφενχαϊμ, η οποία απέκτησε τον Μάριους Μπάτλερ από τη Σάλκε

Η γερμανική ομάδα λοιπόν ανακοίνωσε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, με έναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο. Συγκεκριμένα, πριν την περσινή σεζόν όταν ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε ενάντια στη νυν του ομάδα, είχε σπάσει καταλάθος ένα σημαιάκι του κόρνερ. 

Σε μία διεκδίκηση με τον στόπερ της Χόφενχαϊμ, Οζάν Καμπάκ, ο Τούρκος αμυντικός τον έσπρωξε με τον ώμο του και ο Μπάτλερ σύρθηκε προς το κόρνερ, σπάζοντας το σημαιάκι. 

Έναν χρόνο μετά λοιπόν ο Μπάτλερ είπε να... επιστρέψει το σημαιάκι που είχε σπάσει και επί της ευκαιρίας ανακοινώθηκε και από τη Χόφενχαϊμ. 

Την περσινή σεζόν ο 30χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα έντεκα φορές σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δεν κατάφερε να σώσει τη Σάλκε, που έναν χρόνο μετά την άνοδό της υποβιβάστηκε ξανά. Την ίδια ώρα η νυν ομάδα του Μπάτλερ παρέμεινε με τη «ψυχή στο στόμα» στην κατηγορία, αφού τερμάτισε δωδέκατη με 36 βαθμούς, πέντε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Σίρερ για Κέιν: «Θα τον πάω εγώ στην Μπάγερν με το γα....νο αυτοκίνητό μου, θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το ρεκόρ μου»
PREMIER LEAGUE

19:45 - 28.06.2023

Σίρερ για Κέιν: «Θα τον πάω εγώ στην Μπάγερν με το γα....νο αυτοκίνητό μου, θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το ρεκόρ μου»

Ο Άλαν Σίρερ έγραψε στη στήλη του στο «Athetic» για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ο Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου, γράφοντας πως θα τον πήγαινε ο ίδιος στη Γερμανία με το αυτοκίνητό του, προκειμένου να μην του σπάσει το ρεκόρ του.

Ο Μπάτλερ έπαιξε για πρώτη φορά στην Bundesliga τη σεζόν 2019-20 όταν τον είχε αποκτήσει η Ουνιόν Βερολίνου. Μετά από δύο χρόνια που έπαιζε στη γερμανική πρωτεύουσα πήρε μεταγραφή για τη Σάλκε, με την οποία αγωνίστηκε άλλες δύο σεζόν.