Χωρίς Αραούχο η ΑΕΚ στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ
i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Χωρίς Αραούχο η ΑΕΚ στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ

Κώστας Τσίλης 18:55 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 20.08.2024

Το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την επόμενη Κυριακή, επέλεξε ο Αλμέιδα για να στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Αραούχο

Μεταξύ άλλων ο Ματίας Αλμέιδα έπρεπε να πάρει σήμερα και την απόφαση για το παιχνίδι που θα χάσει ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες. Και η επιλογή που έκανε ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, είναι το ματς της επόμενης Κυριακής στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. 

Προφανώς στο σκεπτικό του Αλμέιδα μπήκε και το γεγονός πως πλέον για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχουν μαζευτεί πολλές οι απουσίες, μετά και τον τραυματισμό του Φαν Βέερτ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εκτίσουν ποινή και ο Σιμάνσκι με τον Μουκουντί. 

Γι αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός προτίμησε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Άλλωστε η εναλλακτική επιλογή, με δεδομένο πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η τύχη του ματς με τον Ατρόμητο, ήταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική. Κάτι που φυσικά ήταν εκτός... κάδρου. Πάντως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, εκτός από τον Αραούχο θα απουσιάσει και ο Σιμάνσκι που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής από τις επτά κάρτες.