Χωρίς Φερνάντες και με επιστροφή στον σχηματισμό με δυο αμυντικά χαφ, η δοκιμή Αλμέιδα ενόψει Μπριζ

Χωρίς Φερνάντες και με επιστροφή στον σχηματισμό με δυο αμυντικά χαφ, η δοκιμή Αλμέιδα ενόψει Μπριζ

Κώστας Τσίλης 14:02 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 05.07.2024

Στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε πολύ και στο κομμάτι της τακτικής, καθώς αύριο υπάρχει νέο φιλικό

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελευταία εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Υπάρχει φιλικό αύριο με την Μπριζ, το πιο δυνατό απ' όλα και ένα ακόμα την προσεχή Τετάρτη. Αυτό σημαίνει πως όλο και περισσότερο θα μπαίνει η τακτική, στην δουλειά που θα κάνει ο Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ έχει θέσει βάση διαπραγμάτευσης με την Σιντ Τρούιντεν για Κοϊτά και δουλεύει για να κλείσει το deal
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:50 - 05.07.2024

Η ΑΕΚ έχει θέσει βάση διαπραγμάτευσης με την Σιντ Τρούιντεν για Κοϊτά και δουλεύει για να κλείσει το deal

Η Ένωση έχει ορθάνοιχτες τις υποθέσεις και του Μαυριτανού εξτρέμ αλλά και του Μίλσον, όμως η πρώτη φαίνεται να είναι πιο ενεργή ως προς την διαπραγμάτευση προκειμένου να κλείσει

Στην πρωινή προπόνηση ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε πολύ πάνω στην αγωνιστική λειτουργία, για την ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και το πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου. Και φυσικά δοκίμασε και ένα σχήμα ενόψει και του αυριανού φιλικού με την Μπριζ. Σε σχέση μάλιστα με το ματς της Τετάρτης απέναντι στην Μπέρσχοτ, ο Αλμέιδα έκανε μια αλλαγή.

Επανέφερε τον σχηματισμό με τα δυο αμυντικά χαφ, τον Γιόνσον και τον Γαλανόπουλο και έβαλε μπροστά τους σε ρόλο ελεύθερο τον Μάνταλο. Με τον Ελίασον στα δεξιά και τον Ζίνι στα αριστερά. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Λιβάι Γκαρσία, που κάποια στιγμή αποχώρησε, για να μπει στην θέση του ο Μαχαίρας.

Ίσως αυτή η αλλαγή του σχηματισμού έχει να κάνει με την δυναμικότητα της Μπριζ. Ίσως και με το γεγονός πως τουλάχιστον από την πρωινή προπόνηση, απουσίαζε ο Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στα πλευρά, από ένα δυνατό κτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό με τους Βέλγους. Και θα φανεί στην απογευματινή προπόνηση, αν θα είναι σε θέση να παίξει στο αυριανό τεστ με την Μπριζ.