Χωρίς Λαμέλα η ΑΕΚ στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο

Λαμέλα

i

Έρικ Λαμέλα/©intime

Χωρίς Λαμέλα η ΑΕΚ στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο

Κώστας Τσίλης 15:53 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 23.10.2024

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο θα εκτίσει την ποινή του από τις κάρτες που συμπλήρωσε ο Λαμέλα

Η ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει απώλειες από τραυματισμούς, από την "μάχη" της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τουλάχιστον αυτή είναι η εικόνα, στην πρώτη προπόνηση μετά το χθεσινό ρεπό. Μια προπόνηση η οποία δεν έγινε στα Σπάτα, αλλά στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθότι υπήρξε προγραμματισμένη κατόπιν η ετήσια φωτογράφηση της ομάδας.

Η ΑΕΚ ψάχνει την ισορροπία της, σ' ένα ποδοσφαιρικά ανισόρροπο περιβάλλον
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

11:15 - 23.10.2024

Η ΑΕΚ ψάχνει την ισορροπία της, σ' ένα ποδοσφαιρικά ανισόρροπο περιβάλλον

Ο Κώστας Τσίλης γράφει για την έτσι κι αλλιώς δύσκολη προσπάθεια του Αλμέιδα να βρει τον πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό σχηματισμό, μέσα σε περιβάλλον περίεργων σφυριγμάτων από τους διαιτητές και ακόμα πιο περίεργων ερμηνειών από τον αρχιδιαιτητή

Πάντως μια έμμεση απώλεια προέκυψε στην ΑΕΚ από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Έρικ Λαμέλα συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πως ο Αργεντινός είναι μεσοεπιθετικός και έχει προλάβει να παίξει μόλις τέσσερα ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Κάτι που και για τον ίδιο τον Λαμέλα, είναι περίεργο.

Όπως και να έχει, ο Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε να αποφασίσει για το ματς που θα χάσει τον Αργεντινό, μέσα στα επόμενα τέσσερα του προγράμματος. Και επέλεξε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την επόμενη αγωνιστικά μετά το ματς του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό.