Χωρίς Περέιρα, Λαμέλα και Τσουμπερ η λίστα της ΑΕΚ για Εσκάλδες

Λαμέλα

i

Έρικ Λαμέλα/intime

Χωρίς Περέιρα, Λαμέλα και Τσουμπερ η λίστα της ΑΕΚ για Εσκάλδες

Κώστας Τσίλης 10:00 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 23.07.2024

Ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα των 23 παικτών της ΑΕΚ για τα παιχνίδια με την Ίντερ Εσκάλδες, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Europa Conference League.

Είναι δεδομένο πως, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις μεταγραφές ως προς την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει έναν μικρό γρίφο να λύσει, ως προς τις επιλογές στην ευρωπαϊκή λίστα. Δεν μπορούν να χωρέσουν όλοι και αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ωστόσο ο καταρτισμός της λίστας για τα δυο ματς με την Εσκάλδες, ήταν σχετικά εύκολη υπόθεση για τον Αργεντινό.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεδομένα θα είναι ανέτοιμοι για τις δυο αναμετρήσεις με την ομάδα της Ανδόρας, αλλά και παίκτες που όταν κατατέθηκε η λίστα, δεν ήταν καν και επίσημα της ΑΕΚ. Εξ ου και έμειναν εκτός τόσο ο Περέιρα με τον Τσούμπερ, όσο και ο Λαμέλα. Ο Αργεντινός μέσος ακόμα έχει δουλειά να κάνει για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Άλλωστε μόλις την περασμένη Δευτέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, μετά από καλοκαιρινής διακοπές.

Επομένως ήταν βέβαιο πως δεν θα ήταν απολύτως έτοιμος αγωνιστικά και γι αυτό και δεν μπήκε στην λίστα. Το ίδιο ισχύει και για τον Στίβεν Τσούμπερ, που λόγω παρουσίας στο Euro, έχει επιπλέον άδεια μέχρι και την Δευτέρα. Δηλαδή θα μπει στις προπονήσεις, δυο μέρες πριν το πρώτο ματς με την Εσκάλδες και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπολογίζει από τον Αλμέιδα.

Όσο για τον Λαμέλα, όταν η ΑΕΚ έστειλε την λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τα δυο ματς με την ομάδα από την Ανδόρα, προσγειωνόταν στο Ελ Βενιζέλος. Δεν ήταν καν ακόμα παίκτης της ομάδας. Επομένως ήταν απολύτως λογικό να μείνει εκτός από την λίστα.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τις αναμετρήσεις με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες: Στρακόσα, Μπρινιόλι, Θεοχάρης, Μουκουντί, Πήλιος, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Κοϊτά, Φερνάντες, Ζίνι.