Χωρίς Σαμάτα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Κηφισιά

Αλί Σαμάτα

i

© Intime

Χωρίς Σαμάτα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Κηφισιά

Sportal newsroom 23:55 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στη Τούμπα την Κηφισιά, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει τους Σαμάτα, Έκονγκ και Κουλιεράκη.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κηφισιά στη Τούμπα (27/8, 21:00) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τον Αλί Σαμάτα, ενώ επίσης ο Ρουμάνος τεχνικός θα δώσει «ανάσες» στους Γουίλιαμ Τροοστ-Έκονγκ και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.  

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο καλοκαιρινός μαραθώνιος συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ δύο μέρες μετά τη νίκη στη Σκωτία επί της Χαρτς, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά στο γήπεδο της Τούμπας για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24. 

H προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, υπό καταρρακτώδη βροχή και περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Άλι Σαμάτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι ανεβάζει στροφές, ενώ μόνος δούλεψε κι ο Φιλίπε Σοάρες .

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας». .