Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χόρχε Μπενίτες: «Είδαν τις καλές μου εμφανίσεις και με πήραν τηλέφωνο»

O Χόρχε Μπενίτεθ

i

© Intime

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χόρχε Μπενίτες: «Είδαν τις καλές μου εμφανίσεις και με πήραν τηλέφωνο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:28 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 14.08.2024

Στην Ελλάδα θα επιστρέψει - μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό - ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έχει κλείσει σε ομάδα της Stoiximan Super League.

Παρελθόν από την Κολόν ετοιμάζεται να αποτελέσει ο Χόρχε Μπενίτες, με το συμβόλαιό του στην ομάδα της Αργεντινής να ολοκληρώνεται στις 31 του Δεκεμβρίου. Όμως ο ίδιος βρήκε τον νέο σταθμό της καριέρας του και αυτός βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Παραγουανός έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ της Αργεντινής, τονίζοντας πως δέχθηκε τηλεφώνημα από ομάδα της Stoiximan Super League, η οποία έμεινε ευχαριστημένη από την εικόνα που παρουσίασε ο ίδιος στο κλαμπ της Λατινικής Αμερικής. «Εξαιτίας των καλών εμφανίσεων που είχα στην Κολόν, με πήρε τηλέφωνο ομάδα από την Ελλάδα», ανέφερε συγκεκριμένα σε πρώτο χρόνο, ενώ εν συνεχεία τόνισε ότι: «Είναι σύλλογος της πρώτης κατηγορίας και η συνεργασία μας θα διαρκέσει για έξι μήνες».

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η ομάδα με την οποία συζητά δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ εφόσον ο ίδιος τελικά υπογράψει μαζί της τότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από σχεδόν εννέα χρόνια. Ο επιθετικός αποτέλεσε μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού τον Αύγουστο του 2014, όμως τελικά δεν μπόρεσε να σταθεί με τα «ερυθρόλευκα». 

Όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έδωσαν ντέρμπι παραμονή πρωτοχρονιάς (pics & vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:57 - 23.12.2023

Όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έδωσαν ντέρμπι παραμονή πρωτοχρονιάς (pics & vid)

Χωρίς αγωνιστική δράση για περίπου δύο εβδομάδες θα κυλήσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αρκετά χρόνια πίσω, όμως, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν δώσει το δικό τους ντέρμπι, παραμονή πρωτοχρονιάς.

Ο απολογισμός του με την ομάδα του Πειραιά ήταν συνολικά 27 εμφανίσεις, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League, με τον Μπενίτες να σκοράρει εννέα φορές και να προσφέρει δύο ασίστ. Ο Παραγουανός τελικά έμεινε μόνο για μία χρονιά και αργότερα παραχωρήθηκε στην Κρουζ Αζούλ, αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια ως μεταγραφή.